ALAN SILVESTRI - AVENGERS 1, 3, 4, 5 i 6
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: ALAN SILVESTRI - AVENGERS 1, 3, 4, 5 i 6
Mnie powrót Mutantów grzeje, gdyż oglądam ich od 26 lat i jeszcze przed narodzinami MCU, powrót oryginalnego Capa też jest ok a Strażnicy Galaktyki to bez Jamesa Gunna już chyba nie wrócą? ... Choć Peter Quill ma się pojawić. Nie poznałem wszystkich postaci, jest Namor? Co z takimi bohaterami, jak Moon Knight, Mis Marvel, She Hulk, Ironheart, Kate Bishop? Ponoć młodzi mają mieć własną ekipę?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Namor jest w zwiastunie, nie oglądałeś drugiej Pantery? Te wszystkie postacie z D+ raczej zostaną na D+. Mówiło się kiedyś o Young Avengers, tylko teraz już nikt nie byłby tam młody. Lubiłem starą ekipę X-Men i niech i tu będą, tylko niech to ma ręce, nogi i trzyma się kupy, bo nawrzucać stu bohaterów to można, tylko niech mają tam coś sensownego do roboty.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ba! byłem w kinie na drugiej Panterze, jak praktycznie na każdym filmie MCU ale obejrzałem zwiastun trzy razy i nie zauważyłem Go 
Skoro Punisher pojawi się w Spider Manie to i Inni powinni się pojawiać na dużym ekranie
Strażnicy może dostaną reboot po "Secret Wars"?
Skoro Punisher pojawi się w Spider Manie to i Inni powinni się pojawiać na dużym ekranie
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John