ALAN SILVESTRI - AVENGERS 1, 3, 4, 5 i 6

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

Re: ALAN SILVESTRI - AVENGERS 1, 3, 4, 5 i 6

#421 Post autor: lis23 » pn lip 20, 2026 17:49 pm

Mnie powrót Mutantów grzeje, gdyż oglądam ich od 26 lat i jeszcze przed narodzinami MCU, powrót oryginalnego Capa też jest ok a Strażnicy Galaktyki to bez Jamesa Gunna już chyba nie wrócą? ... Choć Peter Quill ma się pojawić. Nie poznałem wszystkich postaci, jest Namor? Co z takimi bohaterami, jak Moon Knight, Mis Marvel, She Hulk, Ironheart, Kate Bishop? Ponoć młodzi mają mieć własną ekipę?
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#422 Post autor: Mystery » pn lip 20, 2026 18:40 pm

Namor jest w zwiastunie, nie oglądałeś drugiej Pantery? Te wszystkie postacie z D+ raczej zostaną na D+. Mówiło się kiedyś o Young Avengers, tylko teraz już nikt nie byłby tam młody. Lubiłem starą ekipę X-Men i niech i tu będą, tylko niech to ma ręce, nogi i trzyma się kupy, bo nawrzucać stu bohaterów to można, tylko niech mają tam coś sensownego do roboty.

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#423 Post autor: lis23 » pn lip 20, 2026 18:58 pm

Ba! byłem w kinie na drugiej Panterze, jak praktycznie na każdym filmie MCU ale obejrzałem zwiastun trzy razy i nie zauważyłem Go ;)
Skoro Punisher pojawi się w Spider Manie to i Inni powinni się pojawiać na dużym ekranie ;) Strażnicy może dostaną reboot po "Secret Wars"?
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

ODPOWIEDZ