sprawdz czy doszedl pm ode mniebartex9 pisze:Zrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) JAMES HORNER?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jeszcze do niego nie doszedłem, ale sprawdziłem - za pierwszym razem nie wszedł ale za drugim już tak i działabartex9 pisze:Zrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
heh, ale już drugi raz przestaje mi działać adobe flash player
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- bartex9
- Spec od additional music
No to u mnie nie działa. Coś tam się ładuje ale potem pojawiają się jakieś czerwone chińskie znaczki i mi przechodzi do innego tracku 
załatw takiego linka do The Dark Knight RisesMystery Man pisze:U mnie leci z tego linka, ale spróbuj przez ten, najedź na pierwszy track z playlisty Main Title - Young Peter, obok pojawi się znaczek play, naciskaj go, włączy się player z całym soundtrackiem
http://music.sina.com.cn/yueku/i/2815809.html
Widzę, że mnie ktoś uprzedziłZrobiłem ripa. Zainteresowani na PW. Tylko brakuje tracku 15. Zniknął mi w ogóle z playlisty na tej chińskiej stronce. Lisie, działa Ci ten utwór?
- lis23
Kurczę, bardzo fajnie się tego słucha, taki " Metamorphosis ", " The Bridge " czy " Lizard at Shool! ", czuć tego kopa 
tylko ta elektronika i dziwne zagrywki trochę wkurzają, np. druga polowa " The Spider Room "
tylko ta elektronika i dziwne zagrywki trochę wkurzają, np. druga polowa " The Spider Room "
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
E tam, ta elektronika i dziwne zagrywki np. końcówka "Ben's Death" są tu najfajniejszelis23 pisze:tylko ta elektronika i dziwne zagrywki trochę wkurzają, np. druga polowa " The Spider Room "
jesteście zboczeni
w takiej parszywej opcji słuchać tego scoru
poczekajcie parę dni na porządnego ripa z cd.
NO CD = NO SALE
Jeden raz możnaAdam pisze:jesteście zboczeniw takiej parszywej opcji słuchać tego scoru
poczekajcie parę dni na ripa z cd.
- lis23
O, kurka, druga połowa " Saving New York " jest świetna, a już się trochę wystraszyłem w połowie, gdy pojawiły się te dziwne, ostre uderzenia w fortepian 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Niemal każdy utwór ma w sobie coś świetnegolis23 pisze:O, kurka, druga połowa " Saving New York " jest świetna, a już się trochę wystraszyłem w połowie, gdy pojawiły się te dziwne, ostre uderzenia w fortepian
Chyba tygodnipoczekajcie parę dni na ripa z cd.
ee tam za chwile wylezie, skoro Southall już dostał płytkę to i do innych już przyszła albo idzie i wypłynie. standard. pozatym premiera jest za 2 tyg nawet u nas.
NO CD = NO SALE
- lis23
Dokładnie ;PMystery Man pisze: Niemal każdy utwór ma w sobie coś świetnego![]()
a najlepsze jest to, że muzyka jest różnorodna, nie na jedno kopyto, nie ma tak, ze od pierwszego do ostatniego utworu jest to samo, są różne ciekawe zabiegi, ciekawe wokalizy a przedostatni utwór jest wręcz minimalistyczny
a end title jest świetny
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Co mnie tu uderzyło, to montaż niektórych tracków. Utwory zmontowane są z kilku innych i sądzę, że niekoniecznie chronologicznie, np. Metamorphosis, początek zdaje się pasować, ale druga część tego kawałka opisuje już ucieczkę Pająka przed Policją i harce pod mostem jakie znamy z klipu, a tę sceną pościgu poprzedza, spajdi obezwładniający złodzieja samochodów i muzyki tam nie ma, także, słychać, że skrzętnie jest to wszystko poskładane, jak np "I can't see you anymore", gdzie mamy parę lirycznych fragmentów jakby zebranych w większą suitę, albo ten segment chórkiem z końca Ben's Death, który dziwnie by raczej pasował do poprzedzającej go liryki i nazwy samego utworu, toteż ciekaw jestem jak materiał płytowy będzie się miał do tego filmowego.
- lis23
Heh, jeżeli do " Avatara " wysmażyli aż 5 CD, to i do pająka kiedyś wycieknie jakiś complete 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John