JAMES HORNER - BLACK GOLD / CRISTIADA
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: JAMES HORNER - BLACK GOLD // CRISTIADA (FOR GREATER GLOR
Failuje Horner - inaczej, znowu jest sobą
Po nadludzkim wysiłku jakim był dlań Avatar, co zresztą słychać, bo jest to naprawdę świetna muza i jak na niego świeża, Horner wyraźnie zniża lot, szkoda liczyłem na znacznie więcej, widać za dużo swobody dał mu Annaud. Horner potrzebuje wstrząsu i bata jakiego dał mu ostatnio właśnie Cameron. Dał mu ostry wycisk który echem odbił się jeszcze w Karate Kid 

Still better music than War Horsemuaddib_dw pisze:Failuje Horner - inaczej, znowu jest sobąPo nadludzkim wysiłku jakim był dlań Avatar, co zresztą słychać, bo jest to naprawdę świetna muza i jak na niego świeża, Horner wyraźnie zniża lot, szkoda liczyłem na znacznie więcej, widać za dużo swobody dał mu Annaud. Horner potrzebuje wstrząsu i bata jakiego dał mu ostatnio właśnie Cameron. Dał mu ostry wycisk który echem odbił się jeszcze w Karate Kid

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Cóż, mi się tam " Black Gold " bardziej podoba od takiego " Johna Cartera " na którego czekałem, jak na jakieś muzyczne objawienie i ... niczego podobnego nie doznałemmuaddib_dw pisze:Failuje Horner - inaczej, znowu jest sobąPo nadludzkim wysiłku jakim był dlań Avatar, co zresztą słychać, bo jest to naprawdę świetna muza i jak na niego świeża, Horner wyraźnie zniża lot, szkoda liczyłem na znacznie więcej, widać za dużo swobody dał mu Annaud. Horner potrzebuje wstrząsu i bata jakiego dał mu ostatnio właśnie Cameron. Dał mu ostry wycisk który echem odbił się jeszcze w Karate Kid

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

no patrz, to tak samo jak War Horselis23 pisze:na którego czekałem, jak na jakieś muzyczne objawienie i ... niczego podobnego nie doznałem, ot, solidna praca i nic ponad to,

- Wojteł
- John Williams
muaddib_dw pisze: Horner potrzebuje bata jakiego dał mu ostatnio właśnie Cameron

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
Ale z tyłka wzięte porównanie ... " Carter " się nawet do " War Horse " nie umywa, choć pewnej urody nie można mu odmówić ale to trochę za małoMefisto pisze:no patrz, to tak samo jak War Horselis23 pisze:na którego czekałem, jak na jakieś muzyczne objawienie i ... niczego podobnego nie doznałem, ot, solidna praca i nic ponad to,
zresztą, od " War Horse " nikt chyba nie oczekiwał jakiejś nowej jakości, itp. a od " Cartera " wielu oczekiwało nowych " Gwiezdnych Wojen ".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

lis23 pisze:Ale z tyłka wzięte porównanie ... " Carter " się nawet do " War Horse " nie umywa

- lis23
To wcale nie jest żart, gdyż po tej pracy oczekiwałem czegoś więcej a dostałem przyzwoity, poprawny score ale nic ponad to
" War Horse " za to to jedna z najlepszych prac ubiegłego roku - zresztą, " Cartera " bije też " Artysta " i " Hugo " Shore'a.
" War Horse " za to to jedna z najlepszych prac ubiegłego roku - zresztą, " Cartera " bije też " Artysta " i " Hugo " Shore'a.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Szanuję twoje zdanie ale pozostanę przy swoimTemplar pisze:Still better music than War Horsemuaddib_dw pisze:Failuje Horner - inaczej, znowu jest sobąPo nadludzkim wysiłku jakim był dlań Avatar, co zresztą słychać, bo jest to naprawdę świetna muza i jak na niego świeża, Horner wyraźnie zniża lot, szkoda liczyłem na znacznie więcej, widać za dużo swobody dał mu Annaud. Horner potrzebuje wstrząsu i bata jakiego dał mu ostatnio właśnie Cameron. Dał mu ostry wycisk który echem odbił się jeszcze w Karate Kid

- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Ja chcę łazanki.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith