To kolejna już nagroda dla Abla

Kocham "W.E." i gratuluję

A poza tym - kiedy będą nominacje i nagrody od IFMCA za 2012 rok ?
Widać że score należycie i bardzo zasłużenie zdobył sobie ogromne uznanie !Adam pisze:Abel za chwilę trafi jako pierwszy do Księgi Guinessa - 5 lat dostawanie "nagród" za to samo :]
Bo "Samsary" nie można oglądać na komputerze, nawet jak masz ściągniętą wersję Full HD. To należy oglądać w kinie na dużym ekranie i być skupionym na obrazie. Nie są to przypadkowe obrazki, ale są ułożone we właściwej kolejności, tak, aby to Twoje myśli były narratorem tego filmu. No, chyba, że oglądałeś wersję 4K na telewizorze 4K powyżej 60 cali, to wtedy rzeczywiście film nie dla myślących inaczej ...Adam pisze:ja słuchałem tej płyty - średnie... za dużo już tak brzmiących scorów słyszałema do filmu się zabierałem ale po 15 min bez dialogów ogarnęło mnie znużenie i wyłączyłem
A dlaczego nie ma mnie wśród nominowanych?swordfish pisze:Słuchacze RMF Classic wybierają MocArty 2012.
W kategorii Człowiek Roku pojawia się Wojciech Kilar, Krzysztof Penderecki i Michał Urbaniak.
No błagam! W życiu nie kupię takiej ściemy! No faktycznie, bardzo pomysłowe wykorzystanie ludzkiego głosu, nikt na pewno na to wcześniej nie wpadł... A "najmodniejszy kompozytor roku" to pewnie chodzi o te chustki, nie?swordfish pisze: - OST "Operacja Argo" Alexandre Desplat (Water Tower Music, 2012)
Muzyczny thriller na głosy i egzotyczne instrumenty, stworzony przez jednego z najmodniejszych kompozytorów Hollywood. Brawo za pomysłowe wykorzystanie ludzkiego głosu i uchwycenie klimatu niepokoju i napięcia.
No właśnie okazuje się, że "jacyś przypadkowi słuchacze" mają marne pojęcie o muzyce filmowej. A że najbardziej prostacki score Desplata zyska sobie poklask co niektórych osób, to można było przewidzieć (ale to akurat nie do CiebieKoper pisze: jacyś przypadkowi słuchacze.