No właśnie oglądalności dużej nie ma, choć w sumie nie wiem też jak to wygląda w standardach Disney XD, może dla nich to dużoGhostek pisze:Sam serial nawet ciekawy, choć wielkiego szału wokół siebie nie robi.
Tron Legacy - Daft Punk
-
Templar
Re: Tron Legacy - Daft Punk
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I Danielos z Koprem znowu będą marudzić.Templar pisze:Ciągle liczę na to, że zrobią trzecią część TRONa i oczywiście znowu Daft Punk wezmą
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Słaba i nudna już riposta.Wawrzyniec pisze:Nie po prostu hipsterzysz, więc dlatego nie słuchasz.![]()
Nie to mi wadzi, a to, że ta muzyka prowadzi donikąd i jest wyprana z jakichkolwiek emocji. Ot, takie niekończące się ostinato. Co do śmieszności - mnie śmieszy ciągłe bronienie w stylu "hipsterzy niemyci, znowu marudzą, bo RCP i nic więcej".Wawrzyniec pisze:Śmieszy mnie jak niektórzy wszyscy negują tylko dlatego, że ma ostinata i coś wspólnego z RCP.
Ciężko porównać, oba score'y "cenię" mniej więcej podobnie, ale chyba tylko dlatego, że od Legacy nie bolą tak uszy. A pierwszy Tron jest po prostu ciekawszy pod względem pomysłów. A że się słuchać nie da...Wawrzyniec pisze:Widać dochodzi do tego, że nawet asłuchalny na płycie score Carlos jest wyżej ceniony.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Templar
A i jak będziecie łapać to sobie puśćcie jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g
"I got in."
http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g
"I got in."
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O "nieumyciu" akurat nic nie pisałem i raczej nie byłoby to w moim stylu. Jak już by miał być ostry to prędzej bym coś wspomniał o rowerze i Toyocie Prius.DanielosVK pisze:Nie to mi wadzi, a to, że ta muzyka prowadzi donikąd i jest wyprana z jakichkolwiek emocji. Ot, takie niekończące się ostinato. Co do śmieszności - mnie śmieszy ciągłe bronienie w stylu "hipsterzy niemyci, znowu marudzą, bo RCP i nic więcej".
@Templat Tym gifem narobiłeś mi smaka na "Tron:Legacy". Ale ten film to najlepiej ogląda się w kinie. Fakt, że fabuła nie jest mocną stroną tego filmu. Ale strona wizualna, a dokładniej audiowizualna do mistrzostwo. I naprawdę trzeba mieć mocno spięte poślady, aby tego choć troszkę nie docenić.
-
Templar
Jak to powiedział mój znajomy, TRON: Legacy to nie film, to genialne widowisko audiowizualne 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To oczywiste przecież, że każdy mówi w swoim imieniu. Jak będę mówił w czyimś innym to dam znać.Wawrzyniec pisze:Ale cieszę się, że użyłeś słowa "mi" i oto mi głównie chodziło i tym samym mamy do czynienia z Twą subiektywną opinią, z którą się nie zgadzam, ale mogę na jakiś sposób rozumieć i szanować.![]()
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Możesz przekazać swojemu znajomemu, że Wawrzyńcowi, temu Wawrzyńcowi podobają się jego słowa.Templar pisze:Jak to powiedział mój znajomy, TRON: Legacy to nie film, to genialne widowisko audiowizualne
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pozytywne opinie chłopaków takiego mi narobiły smaka, że aż sobie dzisiaj przesłuchałem. W tym "C.L.U." i muzykę z napisów końcowych po trzy razy. Genialna muzyka, daje tyle radości i energii. 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie są aż tak rażące.
Zresztą jednak Daft Punk włożyli sporo od siebie. A kiedy ja po raz kolejny słyszę typowe granie na instrumenty dęte i blaszane, plus jeszcze delikatny dźwięk gitary w tle to mam dość. Przy Tronie mamy tylko ostinatowe rajdy, które mi się bardzo podobają. 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przecież dęciaki to zdecydowanie BRAWWRMMM. 
Fe.
-
Templar
Fajnie tylko, że DP muzę do TRONa pisał już rok przed premierą, czyli jeszcze Incepcji nie było.