James Horner - Avatar
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Miło, że się wreszcie w czymś zgadzamyKoper pisze:O U T S T A N D I N G ! ! !

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ech, przecież w wielu rzeczach się zgadzamy. Że John Williams to wybitny kompozytor, że James Cameron to świetny reżyser...Wawrzyniec pisze:Miło, że się wreszcie w czymś zgadzamy![]()
![]()

Ej, nie było z tą piosenką tak źle w filmie. Na szczęście wycięli ten katastrofalny techno-syntezatorowy wstęp i jakoś tak płynnie przeszła ze scoru, poza tym oparta jest na głównym temacie. No i tekst "I See You" nabiera jakiegoś sensu po projekcji przynajmniej.Wawrzyniec pisze:Teraz mogę się już spokojnie zabrać za muzykę Hornera. Na razie brzmi to naprawdę dobrze. Ale jedno już wiem, piosenka mi się nie będzie podobała. Już podczas napisów końcowych nie byłem zadowolony to tym bardziej na płycie nie będę.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co racja, to racja;) Ale i tak się różnimy, gdyż dla Ciebie John Williams to wybitny kompozytor, a dla mnie najlepszy kompozytor:DKoper pisze:Ech, przecież w wielu rzeczach się zgadzamy. Że John Williams to wybitny kompozytor, że James Cameron to świetny reżyser...
W sumie wiem, że tekst nabiera sensu, ale i tak nie jestem zadowolony. Zresztą towarzysząca mi siostra sama, jako pierwsza powiedziała: "Przez cały film taka fajna muzyka leciała w tle, a napisy musieli taką tandetną piosenkę dać" I ja z opinią siostry się w pełni zgadzam. To ja już wolałem i wolę Celine Dion z "Titanica".Koper pisze:Ej, nie było z tą piosenką tak źle w filmie. Na szczęście wycięli ten katastrofalny techno-syntezatorowy wstęp i jakoś tak płynnie przeszła ze scoru, poza tym oparta jest na głównym temacie. No i tekst "I See You" nabiera jakiegoś sensu po projekcji przynajmniej.
A tak w ogóle to teraz chyba możesz się zabrać za recenzję

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bez takich żartów, ta muzyka jest naprawdę bardzo dobra o filmie już nie wspominającMefisto pisze:oczywiście, że dwója będzie jak nic