Pixar music
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To tak jak ja. Najlepsza pixarowa muzyka to "Wall-E". Najchętniej słucham tej ścieżki, a po za tym jak żaden z innych wymienionych w ankiecie score'ów nie odgrywa tak ważniej roli w filmie. Przez większość filmu nie ma dialogów i to muzyka pomaga opowiadać tę historię.Althazan pisze:Ja głosowałem na Wall-EgoZ tych wymienionych najbardziej go lubię.
Lubię ten soundtrack i nie ma to nic wspólnego z fanboyowością tylko obiektywną oceną. W ogóle to ten score powinien dostać Oscara, a nie cały "Slumdog"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale ja nigdy nie krytykowałem tego filmu.Marek Łach pisze:Muszę w końcu obejrzeć tego Nemo, bo Twoja krytyka jest tak zaciekła, że pewnie okaże się ona w końcu tylko czczym populistycznym krzykiem.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Gdzie jest Nemo?" jest genialne. W sumie od tego filmu według mnie zaczął marsz Pixara. Zresztą reżyserem jest Andrew Stanton, a więc facet od późniejszego "Wall-E". To taki typowy Pixar w najlepszym wydaniu. I w ogóle wizualnie film przepiękny, historia ładna, wzruszająca, a muzyka... No właśnie chyba dobra, ale jakoś jej szczególnie nie pamiętam 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ta muzyka jest idealna jak na taki film - to, że później powstały filmy lepsze, to już nie moja wina. Ale Newman idealnie wpisał się w konwencję tej bajki (co zresztą powtórzył potem w Wall-E). No i nie zgodzę się z tym, że muzyka nie odgrywa żadnej roli.Koper pisze:Ale ja nigdy nie krytykowałem tego filmu.To bardzo sympatyczna bajka. Ino muzyka w niej nie odgrywa żadnej znaczącej roli, właściwie jest niezauważalna i uznawanie tego za najlepszą pixarowską ścieżkę uważam za... lekki nietakt.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nemo jest fajny ale to żadna rewelacja. Ot, taka miła bajka dla dzieci głównie. Ratatuj, Wall-E czy Up ciekawsze.
A w tamtym roku to nie Pixar rządził w animacji, zobaczymy jak będzie w tym. Póki co Toy Story 3 zbiera wyborne recenzje.
A w tamtym roku to nie Pixar rządził w animacji, zobaczymy jak będzie w tym. Póki co Toy Story 3 zbiera wyborne recenzje.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński