Cieszmy się Oscarem dla Ennia i cieszmy się Oscarem dla Leo, jak to uczynili w Meksyku.
NAGRODY BRANŻOWE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Ech, Wojtek nawet w takim momencie musiałem dowalić Hansowi. Plus ja widzę w tym fotomontaż i manipulację "lajkami".
Cieszmy się Oscarem dla Ennia i cieszmy się Oscarem dla Leo, jak to uczynili w Meksyku.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Ech, Wojtek nawet w takim momencie musiałem dowalić Hansowi.
Nie Hansowi, tylko tym gimbom, którzy go hajpują i piszą takie pierdoły, myślę, że sam Hans by to zlolował zwłaszcza biorąc pod uwagę, pod jakim postem jest to napisane i fakt, że nie potrafią poprawnie napisać imienia swojego idola. Btw. Ten post z Morricone też zawiera dwa błędy, bo to była 6 nominacja i pominęli honorowego oscara za całokształ
Wawrzyniec pisze:Plus ja widzę w tym fotomontaż i manipulację "lajkami".
W takim razie proponuję, żebyś wszedł sobie na fanpage 9gaga na fb, zescrollował do tego posta i zobaczył to na własne oczy. Jako, że przesłano mi tego screena dzisiaj rano, zakładam, że tych lajków może być już dwa razy więcej. I odradzałbym czytanie odpowiedzi na ten komentarz, ja przejrzałem parę i muszę teraz isc do neurologa
Edit - odkopałem to i sam nie mogę znaleźc tych komentarzy. Jeszcze kilka godzin temu na pewno był tam ten o Zimmerze, bo czytałem odpowiedzi - może autor miał dośc gównoburzy i sam to usunął, a może dodali tego posta jeszcze raz?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To lepiej nie zniżajmy się do poziomu gimnazjalnego. Zresztą Hans Zimmer to na pewno bardzo się ucieszył z Oscara dla Ennio Morricone. Nawet wkleiłem w wątki Ennia, linka do tego artykułu co to Hans napisał.
Z punktu widzenia Oscara za muzykę. Gala była udana. Gdyż i zwycięzca dobry i wręczający i zachowanie publiczności i wreszcie muzyka w tle. To była jedna piękna chwila i nie niszczmy jej teraz.
Z punktu widzenia Oscara za muzykę. Gala była udana. Gdyż i zwycięzca dobry i wręczający i zachowanie publiczności i wreszcie muzyka w tle. To była jedna piękna chwila i nie niszczmy jej teraz.
- Wojteł
- John Williams
Ale przecież ja to samo twierdzęWawrzyniec pisze:To lepiej nie zniżajmy się do poziomu gimnazjalnego. Zresztą Hans Zimmer to na pewno bardzo się ucieszył z Oscara dla Ennio Morricone. Nawet wkleiłem w wątki Ennia, linka do tego artykułu co to Hans napisał.
Już nie bądź taki wrażliwy, jak dla Ciebie to jest niszczenie, to strach pomyśleć, co by było, jakbym skrytykował ten wybór akademiiWawrzyniec pisze:Z punktu widzenia Oscara za muzykę. Gala była udana. Gdyż i zwycięzca dobry i wręczający i zachowanie publiczności i wreszcie muzyka w tle. To była jedna piękna chwila i nie niszczmy jej teraz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chłopie, Ty byś się ze smoły i pierza 10 lat nie domył.Wojtek pisze:Już nie bądź taki wrażliwy, jak dla Ciebie to jest niszczenie, to strach pomyśleć, co by było, jakbym skrytykował ten wybór akademii
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Wojtek pisze:Edit - odkopałem to i sam nie mogę znaleźc tych komentarzy. Jeszcze kilka godzin temu na pewno był tam ten o Zimmerze, bo czytałem odpowiedzi - może autor miał dośc gównoburzy i sam to usunął, a może dodali tego posta jeszcze raz?
Są tam nadal:

- Wojteł
- John Williams
A to nie wiem, u mnie się nie wyświetlały - może FB zablokował w trosce o moje zdrowie 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie taka ciekawa myśl mnie naszła: Pamiętacie, że kiedyś rozdawano jeszcze Złote Maliny za muzykę. I swego czasu (niesłusznie) Ennio Morricone dostał za "The Thing". A teraz dostał Oscara do filmu, który w sumie wykorzystuje kawałki z "The Thing". 
I jeszcze warto przypomnieć piosenkę Aerosmith z "Armageddona" nominowaną jednocześnie jako najlepszą do Oscara i najgorszą do Złotych Malin.
-
hp_gof
Spodziewam się, że gdyby były Maliny za muzykę, to dostałby Elfman za Greya 
Były
Barry nawet ją dostał
Co prawda był to taki przypadek jak tu by było z Elfmanem, tzn. dostał nie za to że muza była tragiczna, a nie była, tylko za to że film był ścierwem.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No właśnie, gdyż akurat muzyka Elfmana jest jednym z lepszych elementów. Tak samo nominowali Morricone za "The Thing", a teraz sam motyw jest już kultowy. To było dziwne z nominowaniem za tę muzykę? 
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jak to potem mówiła siostra tuż po seansie tego filmu: "Film ścierwo, ale muzyka fajna i tylko to było w nim dobre."
-
hp_gof
Orła 2016 w kategorii Najlepsza Muzyka otrzymał Wojciech Karolak za film "Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy".