Dobrze dedukujesz. Wygrałeś lizaka.WhiteHussar pisze:Pewnie też i nie 10
How To Train Your Dragon - John Powell
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: How To Train Your Dragon - John Powell
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
score u nas w Sony od 17.06 za 4 dyszki
can't wait 
NO CD = NO SALE
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Już o tym pisałem. Na allegro juz jest do kupienia
preorder tylko, wysyłają po 17.06 więc po co tam kupować jak to w każdym markecie będzie leżało 
NO CD = NO SALE
Tylko On, Powell John
ten komentarz powinien wystarczyć za recenzje
płytowy score roku jak na razie, lepszy od jedynki, bardziej słuchalny, i na szczęście krótszy. wielka muza.
ten komentarz powinien wystarczyć za recenzje
NO CD = NO SALE
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Kurde, ale jaranie....
-
hp_gof
Jest to dobry score, ale jak na razie to jedno wielkie napierdalanie przez całą płytę. To trochę męczące. Zdążę jeszcze ocenić
Niektórzy lubią "łatwe [do nucenia] melodie" i głośność 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@hp_gof A wiesz co jest również męczące, głośne, ale za to nie posiadające łatwych do nucenia melodii?
A w ogóle to skąd Wy ten score macie?
A w ogóle to skąd Wy ten score macie?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyżbyś mu złośliwie chciał wypomnieć "Godzillę" Beltramie... yy... Desplata ?Wawrzyniec pisze:@hp_gof A wiesz co jest również męczące, głośne, ale za to nie posiadające łatwych do nucenia melodii?![]()
Walają się jakieś kiepawe ripy po sieci.Wawrzyniec pisze:A w ogóle to skąd Wy ten score macie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Tak to jest, jak się na forum na bieżąco dyskusji nie śledzi... Poszukaj sobie kilkanaście postów wcześniej linka na youtubie...Wawrzyniec pisze:A w ogóle to skąd Wy ten score macie?
Tia, to jest ostatnio modne, żeby wypominać Desplatowi GodzillęKoper pisze:Czyżbyś mu złośliwie chciał wypomnieć "Godzillę" Beltramie... yy... Desplata ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, ja jednak trochę życia mam i nie mogę ciągle siedzieć na forum i wszystkich bieżących dyskusji obserwować. A na youtubie to mi się akurat nie chce słuchać. Powell zasługuje na najlepszą jakość.hp_gof pisze:Tak to jest, jak się na forum na bieżąco dyskusji nie śledzi... Poszukaj sobie kilkanaście postów wcześniej linka na youtubie...
Wszak stare porzekadło głosi: Nieważne jak mówią, ważne, że mówią.hp_gof pisze:Tia, to jest ostatnio modne, żeby wypominać Desplatowi GodzillęA ja mam z tego doskonały ubaw
Zwłaszcza jak na zachodzie przeginają w drugą mańkę
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja bym się tak nie cieszył, jakby nagle mój ulubiony kompozytor zamiast pisać po swojemu imitował jak nie Jarre'a z Bernsteinem to Beltramiego.hp_gof pisze:A ja mam z tego doskonały ubaw![]()
Ale takiego Jackmana już byś mógł obadać na YT?Wawrzyniec pisze:A na youtubie to mi się akurat nie chce słuchać. Powell zasługuje na najlepszą jakość.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
Szczerze? Fajnie, że kombinuje. On dostarcza mi regularnie tyle materiału muzycznego, że może sobie na takie numery pozwolićKoper pisze:Ja bym się tak nie cieszył, jakby nagle mój ulubiony kompozytor zamiast pisać po swojemu imitował jak nie Jarre'a z Bernsteinem to Beltramiego.
A co do Powella, ja nie wiem jaki Wy macie problem z tą jakością, jest ok...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
IMDb podaje, że w 2016 roku ukaże się trzecia część How To Train Your Dragon:
http://www.imdb.com/name/nm0694173/
Czyli w sumie jest szansa na muzyczną trylogię pełną epiki i głośności i chwytliwych tematów. Mniam, mniam, mniam.
http://www.imdb.com/name/nm0694173/
Czyli w sumie jest szansa na muzyczną trylogię pełną epiki i głośności i chwytliwych tematów. Mniam, mniam, mniam.
Wawrzyńcu, cały score jest np na YT. no albo promo dla recenzentów, "czasem" można skorzystać a recki nie pisać hehe 
NO CD = NO SALE