Mam wrażenie, że teraz całe forum wałkuje Romea i Julię z wypiekami na twarzy hehehe

Potwierdzam, Wawrzek wciągnął najwięcej narkotyków z nas wszystkich, a i wódki nigdy nie odmówił.Wawrzyniec pisze:Ej, wcale nie.Byłem właśnie na FMFie, bardzo aktywny.
Dobrze mówi, polać mu.Ghostek pisze:Ja bym jednak (przy dobrym działaniu w filmie) postawił te 3,5 za doskonałe rzemiosło.
Jak ta Lala ubierze jakąś seksowną miniówę, nałoży wyrazisty makijaż to może coś wybłaga. Ale normalnie z tego co wiem to takie Lale, raczej zaciągają do łóżka i wtedy osiągają swoje cele, zamiast tam padać do stóp i błagać.Paweł Stroiński pisze:Pytanie dobre, raczej nie, chyba, że jakaś Lala wybłaga studio.
Większość scorów to rzemiosło i nic ponadto (w sesnie doszukiwania się jakichś artyzmów). Ale dobre rzemiosło też trzeba cenić, a nie tylko takie które ma certyfikat trzech literek z Santa Monica, Wawrzyńcu.Wawrzyniec pisze:Tylko dlatego, że jest to ładnie opakowany score i wykonany na orkiestrę, nie oznacza od razu, że i coś takiego nie może być rzemiosłem.