Ty właśnie okradłeś Wawrzyńca z argumentówTemplar pisze:A może rzeczywiście Hansu chciał dobrze, tylko <cenzura> wynieśli mu wszystko ze studia i nie miał jak muzy dokończyć, nawet nie dał rady wyciąć tych głosów.

Ty właśnie okradłeś Wawrzyńca z argumentówTemplar pisze:A może rzeczywiście Hansu chciał dobrze, tylko <cenzura> wynieśli mu wszystko ze studia i nie miał jak muzy dokończyć, nawet nie dał rady wyciąć tych głosów.
Gdyby Hansu brał przykład z jubilerów:Mystery Man pisze:Ty właśnie okradłeś Wawrzyńca z argumentów
To w twoim przypadku to chyba akurat dobrzeAdam pisze:leci.. trak 3 i 4 są totalnie irytujące i nadaja się do obierania ziemniaków bo nie wiem kiedy się skonczyły
Pomyślałem o tym samym tyle, że z Tańcem ElenyAdam pisze:trak 5 cygańska łupanina - puściłby se Hansu "Taniec Ognia" z Przedwiośnia to by zobaczył jak się takie traki powinno pisać![]()
A na to to bym nie wpadłAdam pisze:trak 7 jakaś edit piaf w wersji bez wokalu
a już tak całkiem serio to obawiam się że to takie batmanowe traki jak ulał, jedyne mroczne tutaj i odrazu skojarzył mi się z batmanem - i pewnie coś podobnego usłyszymyMystery Man pisze:To w twoim przypadku to chyba akurat dobrzeAdam pisze:leci.. trak 3 i 4 są totalnie irytujące i nadaja się do obierania ziemniaków bo nie wiem kiedy się skonczyły![]()
nie no elena jest zdecydowanie mniej cygańska od Tańca Ognia czy Nieba.Pomyślałem o tym samym tyle, że z Tańcem Eleny![]()
ale pasuje nie?A na to to bym nie wpadł
Oj, nie przypominajcie mi tego, że wydałem kasę na ten badziew, który ratuje tylko JNHDanielosVK pisze:W 2005 był przynajmniej Batman Begins, w tym nie ma nic.
Może być, choć jak dla mnie trochę bezbarwny i jednolity, ale zaznaczam, że dosyć dawno tego słuchałemDanielosVK pisze:Lubisz Sherlocka, a Frost/Nixon nie?