Wyczekiwane score'y
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
więcej ich tam nie było? A to jakaś staroć, że Badelt tam jeszcze w tym towarzystwie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Nie taki stary, 2009 rocznik.Koper pisze:więcej ich tam nie było? A to jakaś staroć, że Badelt tam jeszcze w tym towarzystwie?
http://www.imdb.com/title/tt1489097/
Myster bój się boga co Ty dajesz za wyczekiwane scory
12 chłopa to robiło
Piraci 4 wymiękają 

#FUCKVINYL
Może i 12, ale jest cała RCP'owska śmietanka, fajnie ta tracklista się prezentuje, no i score dostał 5 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Każdy z tej "śmietanki" skomponował jakiś temacik przy śniadaniu albo pod prysznicem a Myster na to czeka, jak Rydzyk na datki od słuchaczy.
Wstyd. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
"może być niezłe", a "czeka" to dwie różne rzeczy
Tematyka wojenna, dokument, HGW, Powell, Jablo, Badelt, Balfe i inni, powinno być ciekawie 

Patrząc na okładkę chłopaki z RCP widzę, że liczą, że odniosą sukces na miarę MoH-ów Giacchino/Lennertza

Swoją próbkę 'wojennych' zdolności muzycznych zaprezentowali niedawno w niestrawnym "Pacyfiku" - ja im już podziękuję.
A poziom pozytywnych oczekiwań i entuzjazmu u Mystery'ego w kierunku wszystkiego co się ukazuje mnie nieustannie zadziwia
No i to, że on to wszystko ma jeszcze czas słuchać! 

Swoją próbkę 'wojennych' zdolności muzycznych zaprezentowali niedawno w niestrawnym "Pacyfiku" - ja im już podziękuję.
A poziom pozytywnych oczekiwań i entuzjazmu u Mystery'ego w kierunku wszystkiego co się ukazuje mnie nieustannie zadziwia

Varese wyda "Rise Of The Planet Of The Apes" Doyle'a
http://www.varesesarabande.com/servlet/ ... net/Detail
http://www.varesesarabande.com/servlet/ ... net/Detail
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
NiestrawnymTomek pisze:Swoją próbkę 'wojennych' zdolności muzycznych zaprezentowali niedawno w niestrawnym "Pacyfiku" - ja im już podziękuję.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Co z tego, jak trwa to 70 minut i jest ciągnące się jak flaki z olejem i nudne...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znam nudniejsze score i mogę taki jeden wymienić nawet z tego roku, ale nie chcę niepotrzebnie prowokować
Więc najlepiej uznajmy sprawę za zamkniętą 

Też masz czego tam bronić (Zanelliego & Neely'ego) - Zimmer napisał tam temat ledwie, wziął czek i poszedł do domu
Nawet Williams w swoim nudnym Ryanie był lepszy niż to, o Kamenie z "Band of Brothers" nie wspominając, a MoH-y Giacchino/Lennertza w tym temacie to zupełnie inna bajka i liga.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A skąd wiesz, że to był czek, a np. nie przelali mu na konto? A po za tym gdzie miał iść, skoro studio ma w domu?Tomek pisze:Też masz czego tam bronić (Zanelliego & Neely'ego) - Zimmer napisał tam temat ledwie, wziął czek i poszedł do domu
No ba, gdyż Williams swoim "Hymn To The Fallen" po raz kolejny wspina się na wyżyny geniuszu.Tomek pisze:Nawet Williams w swoim nudnym Ryanie był lepszy niż to
A ja jakoś słucham częściej "Pacyfik" i "Ryana".Tomek pisze:, o Kamenie z "Band of Brothers" nie wspominając
Słabo znam, więc się nie wypowiadam, chociaż z tego co kojarzę to chyba jest muzyka do gier, a nie filmów, ale mogę się mylićTomek pisze:, a MoH-y Giacchino/Lennertza w tym temacie to zupełnie inna bajka i liga.

Ja tam Pacyfik lubię. Głównie za fajny amerykański temat, dobrą "Iwo Jimę" Zimmera, przejmujące "Men At War" i świetne "Landing Peleliu" i "Adagio For Peleliu".
Ale o tej muzyce to już rok temu rozmawialiśmy. Nawet założyłem osobny temat, więc chyba rzeczywiście nie ma sensu ciągnąć