The Naked Gun (2025) - Lorne Balfe
Re: The Naked Gun (2025) - Lorne Balfe
Jest jako end credits ale połowicznie - tylko kogut i zwykle napisy końcowe. Czołówka jest krótka w klimacie graficznym M:I
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, to spory spoiler, który bym jednak ukrył

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Film ok, ale do oryginalnej trylogii tu daleko, a nowe pomysły niekoniecznie mnie przekonały i czasami twórcy już przesadzali, znana ze zwiastuna dziewczynka, bałwan czy sowa, to już za dużo i kłuciło mi się to z klimatem poprzednich filmów tej serii.
Muza o dziwo się spisywała i wpisywała w tą parodię, gdzie wg mnie Balfe dwa razy sparodiował Hansa, Dark Knight podczas napadu na bank i soczyste brawmm z Incepcji, po scenie z przesłuchaniem w przesłuchaniu w przesłuchaniu
Muza o dziwo się spisywała i wpisywała w tą parodię, gdzie wg mnie Balfe dwa razy sparodiował Hansa, Dark Knight podczas napadu na bank i soczyste brawmm z Incepcji, po scenie z przesłuchaniem w przesłuchaniu w przesłuchaniu

Chyba się starzeję. Kiedyś kult mojej młodości. Śmiałem się cały czas na seriach "Airplane" i "Naked Gun" oraz wszędzie gdzie był Leslie Nielsen.
Teraz czuję się oszukany jak na lodach rzemieślniczych o naturalnym smaku Oreo, Snickersa czy innego chemicznego batona.
Niby wszystko jest jak dawniej. Seksistowskie i kloaczne żarty. Al Jankovic. Czego chcieć więcej? Film wywołał u mnie tylko uśmiech politowania.
Na pewno dziadzieję, skoro nie jestem w stanie znaleźć u siebie dziecięcej radości.
Teraz czuję się oszukany jak na lodach rzemieślniczych o naturalnym smaku Oreo, Snickersa czy innego chemicznego batona.
Niby wszystko jest jak dawniej. Seksistowskie i kloaczne żarty. Al Jankovic. Czego chcieć więcej? Film wywołał u mnie tylko uśmiech politowania.
Na pewno dziadzieję, skoro nie jestem w stanie znaleźć u siebie dziecięcej radości.