a trailer na nic dobrego nie wskazuje raczej...Templar pisze:Film ma sporo dobrych recenzji
a trailer na nic dobrego nie wskazuje raczej...Templar pisze:Film ma sporo dobrych recenzji
Wawrzyniec widziałeś Tropic Thunder? Pytam, bo moje jpegi w przypadku Adama trafiały w próżnięWawrzyniec pisze:A to ten typ tak już ma, że muzyka znacznie, czasami wręcz trzykrotnie traci po oderwaniu z filmu. I tak np. według mnie najlepiej słucha się "Memento", gdyż tam score poprzerywany jest muzyka inspirowaną filmem, piosenkami itd.
Kiedy on nigdy tego nie robiłWawrzyniec pisze:Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę.
a) Nic się nie wyświetla.kiedyśgrześ pisze:Wawrzyniec widziałeś Tropic Thunder? Pytam, bo moje jpegi w przypadku Adama trafiały w próżnięWawrzyniec pisze:A to ten typ tak już ma, że muzyka znacznie, czasami wręcz trzykrotnie traci po oderwaniu z filmu. I tak np. według mnie najlepiej słucha się "Memento", gdyż tam score poprzerywany jest muzyka inspirowaną filmem, piosenkami itd.
Jeśli widziałeś, oto moja odpowiedź na twój post![]()
Jak zwał tak zwał.Mefisto pisze:Kiedy on nigdy tego nie robiłWawrzyniec pisze:Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę.Julek robi raczej klimatyczne tło.
OMG! Szkoda, że jeszcze nie trzeba podać serii dowodu osobistego żeby opublikować głupi komentarz
Bzdura! Żądam procesu z powodu zniesławienia.Wawrzyniec pisze:W niczym nie ssą. Danielos jest po prostu tradycjonalistą i się musi do czegoś przyczepić. :)
Bez przesady. Nawet jeśli 90% to klimatyczne tło, 10% to muzyka.Mefisto pisze:Kiedy on nigdy tego nie robiłJulek robi raczej klimatyczne tło.
A widzisz.kiedyśgrześ pisze:OMG! Szkoda, że jeszcze nie trzeba podać serii dowodu osobistego żeby opublikować głupi komentarz
Żeby była muzyka musi być jakiś rytm, którego próźno szukać u JulkaKoper pisze:Nawet jeśli 90% to klimatyczne tło, 10% to muzyka.
Check this out!Mefisto pisze:Żeby była muzyka musi być jakiś rytm, którego próźno szukać u Julka