wypraszam sobie takie bluźnierstwa mi przypisywaćBucholc Krok pisze:A kto to pisał, że generalnie za Youngiem nie przepada, ale muzyka do Species akurat się jego zdaniem wyróżnia? Mefisto?
The horror... the horror...
-
Mefisto
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja Younga za słabo znam, aby coś takiego stwierdzić. A więc "wypraszam sobie"Bucholc Krok pisze:albo jeszcze ktoś inny.![]()
P.S. Zaraz czy dobrze zrozumiałem, że jakby miała się pojawić recenzja "Drag Me to Hell" to odpowiedzialny będzie za nią Koper? Widzę, że Koper stał się specjalistą od horrorowych soundtracków. To się trochę nie dziwię, że jest niepewny "Drag Me to Hell" byłaby to kolejna recenzja horroru w tym miesiącu
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ostatnio Silva znów uraczyła nas składanką, tym razem jest to przekrój przez muzykę z horrorów*:
http://www.maintitles.net/reviews/defin ... ollection/
*Trochę dziwne wybory, jeśli chodzi o współczesne filmy grozy z CD1.
-
Mefisto
muzyka jest niezła, ale - jak pisze Koper - nie błyszczy na krążku; niemniej parę dobrych tematów ma, na pewno spokojnie można się pokusić o płytkęBucholc Krok pisze:czy ktoś może napisać coś o Snow White: A Tale of Terror Ottmana? Na SC jest ocena 5/5 (5 głosujących), ale te ich oceny są mało miarodajne.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Moim zdaniem na pewnoBucholc Krok pisze:Lepsza od House of Wax?
Co do Snow White, to moim zdaniem udany score (choć szału nie robi)
BTW : Słyszał ktoś może score Patricka Doyla do filmu "NEEDFUL THINGS"?? Pytam, bo to film na podstawie prozy S.Kinga dlatego ciekawym??
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie HOW akurat się podoba.. jak na ścieżkę do horroru oczywiście.VPFreeMan pisze:Moim zdaniem na pewnoHouse of Wax slyszałem dawno temu, ale pamiętam jak się męczyłem przesłuchując tenże score
![]()
A to ciekawe..Co do Snow White, to moim zdaniem udany score (choć szału nie robi)Na pewno jeden z lepszych Ottmana (niektórzy mówią że to jego najlepsze "dzieło"
)!!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dlaczego dziwne? Chcą mieć jak największą klientelę.Mystery Man pisze:Ostatnio Silva znów uraczyła nas składanką, tym razem jest to przekrój przez muzykę z horrorów*:
-
Mefisto
-
Mefisto
Mefisto pisze:Ottman, wbrew powszechnej opinii, złym kompozytorem nie jest - ze swojej strony polecam jeszcze jego Pumpkin, Goodbye Lover, odrzucony i przetworzony score do Cruel intentions czy choćby Incognito
Nie twierdze, że Ottman złym kompozytorem jest