Szkoda, że płyta przyjdzie dopiero 12-13 lipca.
W sumie pełna zgoda, choć jakoś nawet lincolnem się bardziej jarałem niż nowym BFG przy odsłuchuPawel P. pisze:Słucham właśnie drugi raz, ze Spotify. Fantastycznie kolorowa i różnorodna jest ta muzykaDwa utwory- Dream Country i Dream Jars - można wręcz potraktować jak koncerty na flet i orkiestrę
Ten pierwszy to jedna z najbardziej impresjonistycznych kompozycji Williamsa, jakie słyszałem. W każdym rozkosz dla ucha, ten nowy Williams, mnóstwo się tu dzieje, czuć magię
Szkoda, że płyta przyjdzie dopiero 12-13 lipca.
Celne spostrzeżenie, pomyślałem dokładnie to samo, słuchając Dream Country.Pawel P. pisze:Słucham właśnie drugi raz, ze Spotify. Fantastycznie kolorowa i różnorodna jest ta muzykaDwa utwory- Dream Country i Dream Jars - można wręcz potraktować jak koncerty na flet i orkiestrę
Ten pierwszy to jedna z najbardziej impresjonistycznych kompozycji Williamsa, jakie słyszałem.
Marek Łach pisze:Celne spostrzeżenie, pomyślałem dokładnie to samo, słuchając Dream Country.Pawel P. pisze:Słucham właśnie drugi raz, ze Spotify. Fantastycznie kolorowa i różnorodna jest ta muzykaDwa utwory- Dream Country i Dream Jars - można wręcz potraktować jak koncerty na flet i orkiestrę
Ten pierwszy to jedna z najbardziej impresjonistycznych kompozycji Williamsa, jakie słyszałem.
Ktoś już na zagranicznym forum określił ten score "John Williams' love letter to flute".
czytam, czytam i myślałem, że lubisz u Hornera trąbkęlis23 pisze:Ogólnie bardzo lubię flety (troszkę tego ma też Horner) ale u Williamsa najbardziej lubię trąbkę
Na Hornera zwróciłem uwagę w połowie lat 90-tych ze względu na Jego zapędy, że tak powiem, folkowe/szkockie/irlandzkie ("Braveheart", "The Devil's Own", 'Titanic"), a flety się w tym mieszczą.bladerunner22 pisze:
czytam, czytam i myślałem, że lubisz u Hornera trąbkę
Wiadomka , ale Hornerowskie czy Morriconowskie trąbki są superlis23 pisze:Na Hornera zwróciłem uwagę w połowie lat 90-tych ze względu na Jego zapędy, że tak powiem, folkowe/szkockie/irlandzkie ("Braveheart", "The Devil's Own", 'Titanic"), a flety się w tym mieszczą.bladerunner22 pisze:
czytam, czytam i myślałem, że lubisz u Hornera trąbkę