a twitter to kopalnia ploteczek, czasem takie njusiki można wyczaić, jak sobie tam robią ludzie gadu gadu..
Nie trudno się tego domyślić patrząc choćby na miecz świetlny Vadera czy nowego "groźnego" złoczyńcy serii ze swoim fancy-mieczykiem
I Auralnauts nieźle to przedstawili:
Jedyny epizod, który mógłby być dłuższy to Zemsta Sithow (mój ulubiony) .
A wiesz, że też na niego wpadłem w TV i nawet powtórny seans wypadł lepiej niż się spodziewałem. Fabularnie to wciąż jest recykling, irytuje fakt, że w Powrocie Jedi niby rozwalili imperium a tu zmienił się ino imperator i nazwa, no ale wizualnie to faktycznie bije na głowę te green screeny i CGI Nowej Trylogii, a pomimo że narzekałem na score trochę, to jednak do tego rzemiosła Giacchina z tej padaki o wykradnięciu planów Gwiazdy Śmierci to jak niebo a ziemia.lis23 pisze: ↑sob lis 18, 2017 10:47 amWczoraj ponownie obejrzałem sobie TFA i nadal uważam, że to jest dobry film, lepszy niż prequele Lucasa.
Przede wszystkim, jest to film spójny i lekki, trochę jak "Nowa Nadzieja" Pomimo niewielkiego rozmachu wizualnego jest to film bardzo plastyczny, posiada świetne zdjęcia i kompozycje scen, w czy też bije przeładowane CGI filmy Lucasa.
Nie, to Giacchino w Łotrze.Wojtek pisze: Hm, a ja myślałem, że "Williams pokazał, że nie ma już nic do powiedzenia"![]()
Master Koper, you disappoint me. Babuch holds you in such high esteem. Surely you can do better!