FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
W trybucie dla Bernsteina nie ma "Zabić drozda". Ale lipa. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
To będzie coś warte? Jakieś przecieki co do "playlisty" czy ewentualnych gości? 
http://www.transatlantyk.org/pl/aktualn ... -sarabande

http://www.transatlantyk.org/pl/aktualn ... -sarabande

mistrzunio Brian Tyler
, o ile w ogóle wynajdzie czas w swoim napiętym grafiku. było o tym w innym wątku - viewtopic.php?f=27&t=1696&start=915#p196405

#FUCKVINYL
Tak, tak, to odnotowałem
. Jeden Brian na playliście jeszcze mnie do wycieczki do Poznania nie przekonuje.

Ale czekaj czekaj. Bo tam z tego pytania o jego muzykę chyba nie wynika, że on się zjawi osobiście?

no nie, ale czy robiąc koncert kogoś z zagranicy, robiłbyś go nie mając tego kompozytora za potencjalnego gościa?
#FUCKVINYL
Wg. opisu ze strony organizatora to nie koncert BrianaAdam pisze:no nie, ale czy robiąc koncert kogoś z zagranicy, robiłbyś go nie mając tego kompozytora za potencjalnego gościa?

I teraz nie wiem czy liczyć na to samo, czy to tylko zasłona dymna

Ja to zrozumiałem, że będzie taki koncert jak Varese zrobiło, ale osobiście zawitają tylko dwaj kompozytorzy, w tym Tyler 

zobaczymy. prawda jest taka, co już nieraz mówiłem, że ktokolwiek o jakimś nazwisku przyjeżdża do naszego zapyziałego chlewiku, to wielki sukces i trzeba temu kibicować niezaleznie od zamiłowań.. ja tam nie klaszczę np na Iglesiasa, i jest mi on kompletnie obojętny, ale jednak to nazwisko jakieś i dobrze że będzie u nas (tu akurat fmf)
#FUCKVINYL
Ekhm. Ja się cieszę na Iglesiasa, bo to w sumie jedyny punkt programu, który mnie ciągnie do Krakowa. Nawet sobie już płytkę "Los Abrazos Rotos" w końcu zamówiłem, jakby się nadarzyła okazja przyciśnięcia go do autografu. A niezainteresowani Iglesiasem (czy kimkolwiek) powinni się cieszyć, że inni się cieszą. Ważne, żeby był ruch i żeby każdy raz na jakiś czas znalazł coś dla siebie i żeby to wszystko było na jak najlepszym poziomie niezależnie od gustów
W sumie powtórzyłem to samo co Adaś powiedział 

W Sevilli Giacchino nie będzie, a mimo to idę. Za to Velazquez będzie dyrygował, zobaczę w końcu jak człowiek wyglądaAdam pisze:no nie, ale czy robiąc koncert kogoś z zagranicy, robiłbyś go nie mając tego kompozytora za potencjalnego gościa?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
o tak:

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dlaczego nie włączyłeś filtra spoilerowego?!
Zepsułeś mi niespodziankę
Teraz straciłem radość z koncertu i w ogóle sens życia

Zepsułeś mi niespodziankę

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobra, wracając do Transatlantyku, kiedy będą znane dokładny program oraz goście? Kolega Waligórski może coś wie?