Wino truskawkowe
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wino truskawkowe
Sluchalem wczoraj w Trojce audycji, w ktorej rozmawiano o
filmie "Wino truskawkowe". Rozmowa byla przerywana muzyka (Michal Lorenc) z tegoz. Czy slyszal juz ktos cala sciezke? Fragmenty, ktore puszczali byly bardzo zachecajace.
filmie "Wino truskawkowe". Rozmowa byla przerywana muzyka (Michal Lorenc) z tegoz. Czy slyszal juz ktos cala sciezke? Fragmenty, ktore puszczali byly bardzo zachecajace.
Wczoraj w TVP puszczali materiał o tym filmie, a w tle puszczali muzykę i muszę przyznać, że te fragmenty które tam zamieszczono zrobiły na mnie duże wrażenie!!!
Bardzo sobię cenię twórczość Michała Lorenca (wg.mnie najlepszy polski kompozytor!!!!!!!!!!!), toteż chciałbym się dowiedzieć czy ten score wyjdzie na CD czy nie??????
Please Help
Bardzo sobię cenię twórczość Michała Lorenca (wg.mnie najlepszy polski kompozytor!!!!!!!!!!!), toteż chciałbym się dowiedzieć czy ten score wyjdzie na CD czy nie??????

Please Help

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tyle tych plyt juz wyszlo, oceny dostaja bardzo dobre, np. sprawdzilem z ciekawosci na www.soundtrackcollector i wszystkie plyty maja ocene 4 i wyzej (wiekszosc jest chyba 5).. a tu nie ma chetnych.. normalnie rece opadaja. Cos nie tak z promocja musi byc. Albo niech Pan Lorenc wkreci sie do jakiegos amerykanskiego filmu, ktory zalapie sie na Oscarowe nominacje, wowczas poleci piorunemAlthazan pisze:Podobno nie ma zainteresowania... firm fonograficznych...

A czy sam ML sprzedaje CDR-y z ta sciezka (albo z innymi, ktore nie wyszly)? Chetnie bym kupil nawet CDR ze zrodla (bo jakis 'rympał' z filmu mnie nie interesuje) skoro nie ma tloczonych.
Hmmm... Nasze firmy fonograficzne to dla mnie zagadka, więc się nie wypowiem (bo musiałbym niekulturalnie).Bucholc Krok pisze:A czy sam ML sprzedaje CDR-y z ta sciezka
A Michał Lorenc żyje trochę w oderwaniu od rzeczywistości i jemu nie za bardzo zależy na wydawaniu własnej muzyki. Jest bardzo skromny i nie leci na afisze...

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Aha, czyli na Oscara szansy nie ma.Althazan pisze:A Michał Lorenc żyje trochę w oderwaniu od rzeczywistości i jemu nie za bardzo zależy na wydawaniu własnej muzyki. Jest bardzo skromny i nie leci na afisze...![]()

z muzyka...
Do S. probowalem dostac sie jakos w zeszlym roku, ale cos mi sie ich strona wybitnie dlugo ladowala. Zrezygnowalem i juz wiecej nie probowalem.Ale więcej mógłby powiedzieć o nim Adam z soundtracks.pl,
I jego namowy nic nie pomagaja?ponieważ zna go osobiście i rozmawiał z nim nie raz.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully