Marty Supreme (2025) - Daniel Lopatin
Re: Marty Supreme (2025) - Daniel Lopatin
Albo picie Coca-Coli w czasach PRLu na terenie przydzielonym przez władze komunistyczne Pepsi Coli. 
pepsi to akurat jest już mega zbędny detal, czepialstwo na siłę.
NO CD = NO SALE
Użycie samego Everybody Wants To Rule the World można wytłumaczyć uniwersalnym tekstem, którym można skomentować sportową rywalizację oraz przemiany polityczno-ekonomiczne. Ale według mnie ta piosenka jest nadużywana. W za wielu produkcjach już zabrzmiała i można mieć przesyt.
Co do samych utworów nic nie mam, bo są świetnie zaaranżowane i wyprodukowane. Ale chodzi o użycie w konkretnej epoce.
Co do samych utworów nic nie mam, bo są świetnie zaaranżowane i wyprodukowane. Ale chodzi o użycie w konkretnej epoce.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Yhm... A Tarantino ktoś to powie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Jezu, ale Quentin to jest przecież zupełnie inna konwencja filmów! 
Tu mamy biografię prawdziwego sportowca. Trochę naciągniętą i pozmienianą w stosunku do faktów, ale jednak to wciąż biograficzny dramat sportowy.
Tu mamy biografię prawdziwego sportowca. Trochę naciągniętą i pozmienianą w stosunku do faktów, ale jednak to wciąż biograficzny dramat sportowy.
NO CD = NO SALE