Alexandre Desplat - The Imitation Game (2014)
-
hp_gof
Re: Alexandre Desplat - The Imitation Game (2014)
Nie róbcie z tego filmu drugiego Brokeback Mountain
Nie było sceny w namiocie! A co najważniejsze, nie było brzdękania na gitarze 
-
hp_gof
Sorry za offtop, ale musiałemTomek pisze:Dobrze, że nie użyli wszystkich kolorów tęczyhp_gof pisze:Czerwony, żółty, pomarańczowy, wiśniowy, a na górze nawet zielony.

-
hp_gof
Ładna analiza scoru i jego tematów: http://www.filmmusicnotes.com/oscar-nom ... tion-game/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, ale Brokeback Mountain, to akurat dobry film jest.hp_gof pisze:Nie róbcie z tego filmu drugiego Brokeback MountainNie było sceny w namiocie! A co najważniejsze, nie było brzdękania na gitarze
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Nie lubię ani filmu, ani dwudziestominutowego scoru.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W sumie Brokeback miało lepszy temat. 
Nie pamiętam jak działało w filmie. Grę Tajemnic sobie obejrzałem i wielkiego szału w warstwie muzycznej nie było. Ot, tylko i aż dobrze. Jak i sam film.
Nie pamiętam jak działało w filmie. Grę Tajemnic sobie obejrzałem i wielkiego szału w warstwie muzycznej nie było. Ot, tylko i aż dobrze. Jak i sam film.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to jest przecież taki film. Po roku nikt nie będzie o nim pamiętać. To typowe Awards-Movie i taką muzykę skomponował też Desplat. Nie wiem czy i ją będziemy potem pamiętać, ale temat jest dobry.
Przy czym Brokeback Mountain jednak ludzie do dziś dalej pamiętają, a nawet i temat Santaollali.
Przy czym Brokeback Mountain jednak ludzie do dziś dalej pamiętają, a nawet i temat Santaollali.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A HP-gof to co?Wawrzyniec pisze:Po roku nikt nie będzie o nim pamiętać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
hp_gof
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zważywszy na ostatnie faile Clemmensena to nie wiem czy pozytywna recka z jego strony, jest dobrą reklamą dla score'u Desplata?