Gone Girl (2014) - Trent Reznor & Atticus Ross
Re: Gone Girl (2014) - Trent Reznor & Atticus Ross
nie chce mi się czytać w ciemno bo za długi więc proszę o odpowiedź na jedno pytanie - czy ten art napisał die hard fanboj, czy człek trzeźwo myślący?
#FUCKVINYL
Nie wiem, nie czytałem
Zaciekawił mnie tylko desplatowski tytuł artykułu "Ciekawy przypadek Finchera i Reznora", choć o Desplacie oczywiście ani słowa
Ale tak przeglądając poszczególne akapity wygląda to na konkretną analizę. Nie za dużo uwag, nie za dużo pochwał.

Ostatnio zmieniony śr paź 29, 2014 19:26 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 2 razy.
no bo wiesz jak to fanboj NINu to nawet nie ma tego co czytać bo oczu i czasu szkoda. a jak nie fanboj - to w sumie też oczu i czasu szkoda bo artykuł o nikim (w muzie filmowej) jak dla mnie .
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
czyli generalnie nie ma sensu czytać 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Zwykła, chłodna analiza muzyki Reznora do filmów ze zwróceniem uwagi na parę rzeczy które kuleją w muzyce duetu RR.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przeczytałem ten artykuł i nie powiem ciekawy, ale wiele tych samych rzeczy można przeczytać w mojej recenzji, która ukazała się wcześniej, jakby co.
I jak komuś się nie chce całego artykułu czytać, to zawsze może moją recenzję. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
jakby ktoś chciał to ścierwo kupić to tak jako info - u nas to będzie od 2.12 od Sony na 2cd po ok. 55 zł.
#FUCKVINYL
To jeszcze wywiadzik DP/30:
https://www.youtube.com/watch?v=Kq-RuNw ... 02B5Ji38kQ
https://www.youtube.com/watch?v=Kq-RuNw ... 02B5Ji38kQ
Słuchałem wczoraj. Dramat. Choć film jest niezły i w filmie ten sound design nie uprzykrza życia