Limit 1200szt. Brak autografów.
Alan Silvestri - Dutch (1991 score) - 9.03.2010 (wtorek)
Alan Silvestri - Dutch (1991 score) - 9.03.2010 (wtorek)
We wtorek La La wydaje "Dutch"-a Silvestri'ego 
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 21:10 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak będzie mega popyt to zanim się zorientujesz to będzie za późno.
Pewnie zejdzie szybko, bo Silvestri. Ciekawe..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie podskakuj bo bana dostaniesz.Wawrzyniec pisze:W Mefisto się bawi, ale Mefisto jest tylko jedenAdam Krysiński pisze:Koper przyszedł i pozamiatał wszystkich- płenta![]()
I oczywiście obaj musicie wszędzie offtopy robić, ech, co za ludzie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Suita Silvestr'ego z "Dutch"-a: http://www.youtube.com/watch?v=zNiei4wEeHI
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Musze przyznać, że choć jakiegoś wielkiego szału może nie robi to całkiem, całkiem to jest. Przynajmniej tak do 8 minuty i aż zaskakująca stylistyka jak na to, co widać na okładce (czy to Al Bundy we własnej osobie?;) ).
Niemniej zdanie, że lepiej byłoby widać parę Żorżów z lat 80. podtrzymuję.
Niemniej zdanie, że lepiej byłoby widać parę Żorżów z lat 80. podtrzymuję.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Althazan pisze:Suita Silvestr'ego z "Dutch"-a:
Na początku fajnie, a później już tak sobie.. nie wiem..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Boże, mam skany tego, najgorzej wydana poligraficznie płyta w Lali, a mam praktycznie z każdego ich wydania skany... Ta czcionka, fotki słabej jakości, powklejane loga wytwórni, normalnie na paincie bym to lepiej zrobił.. żenada
Ścigany to przy tym mistrzostwo..
skandal! nie jestem pedantem ale to co zobaczyłem mnie przeraziło..
jakby ktoś nie wierzył : http://3.bp.blogspot.com/_t3QpjNOGNDQ/S ... y+Back.jpg nie mój upload, ale to tylko przedsmak kupowatości tego designu..
jakby ktoś nie wierzył : http://3.bp.blogspot.com/_t3QpjNOGNDQ/S ... y+Back.jpg nie mój upload, ale to tylko przedsmak kupowatości tego designu..
NO CD = NO SALE