Ennio Morricone - Baaria
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ennio Morricone - Baaria
http://www.youtube.com/watch?v=gQxTIshGT88
Panie i Panowie, trailer nadchodzącego filmu Tornatore z nową muzyką Maestro Morricone! Będzie na co czekac:)
Panie i Panowie, trailer nadchodzącego filmu Tornatore z nową muzyką Maestro Morricone! Będzie na co czekac:)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co prawda to prawdaKoper pisze:Na Morricone do filmu Tornatore zawsze warto czekać.

Pozwolę sobie zadać pytanie związane pośrednio z Tornatore i Morricone. Z góry proszę mi wybaczyć, że odbiegam od tematu, ale kiedyś słyszałem jakieś pogłoski jakoby Giussepe Tornatore miał się zająć projektem nieżyjącego niestety Sergio Leone "Lenningrad". I już nawet słyszałem, że za muzykę odpowiedzialny będzie Ennio Morricone. Ale chyba ten cały projekt stoi pod dużym znakiem zapytania

http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie nie słuchałem, gdyż usłyszałem, że podobno średni to score. Ale w końcu to Morricone, więc chyba się jednak zabiorę. Chociaż dalej jednak rozmyślam i żałuję, że do "Bękartów wojny" nie skomponował on muzyki.Koper pisze:A jak tam wrażenia po "Baarii" w ogóle? Bo chyba już słuchaliście?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja sam mam mieszane uczucia
Niby wszystko dobrze, ale czegoś mi jednak brakuje. Coś czuję, że gdyby ten soundtrack nie był od Morricone to może inaczej bym go oceniał. A tak w mając w świadomości, że to sam Ennio Morricone oczekuję niewiadomo czego? Tak to właśnie jest z takimi wielkimi i wybitnymi kompozytorami jak chociaż Morricone czy Williams. Zawsze oczekujesz, że otrzymasz arcydzieło. Będe musiał chyba "Baari" dać jeszcze drugą szansę.
P.S. Mnie osobiście dialogi też przeszkadzają.

P.S. Mnie osobiście dialogi też przeszkadzają.
#WinaHansa #IStandByDaenerys