(se chłopina porobił notatki co to była za muzyka
 (se chłopina porobił notatki co to była za muzyka  ) Muszą podać wykonawcę i w jakim filmie/filmach zostało to użyte. Zadanie nie jest obowiązkowe, ale za poprawne odpowiedzi dostają... punkty na kolokwium
 ) Muszą podać wykonawcę i w jakim filmie/filmach zostało to użyte. Zadanie nie jest obowiązkowe, ale za poprawne odpowiedzi dostają... punkty na kolokwium  Szkoda, że ja tak nie miałem
 Szkoda, że ja tak nie miałem 
 (se chłopina porobił notatki co to była za muzyka
 (se chłopina porobił notatki co to była za muzyka  ) Muszą podać wykonawcę i w jakim filmie/filmach zostało to użyte. Zadanie nie jest obowiązkowe, ale za poprawne odpowiedzi dostają... punkty na kolokwium
 ) Muszą podać wykonawcę i w jakim filmie/filmach zostało to użyte. Zadanie nie jest obowiązkowe, ale za poprawne odpowiedzi dostają... punkty na kolokwium  Szkoda, że ja tak nie miałem
 Szkoda, że ja tak nie miałem 

Telekomunikacja/informatyka na Politechnice Łódzkiej. A co, zainteresowana przeprowadzką?Gosia pisze:Fajnie, tez bym tak chcialaa co ten twoj kumpel studiuje?

JasneMariusz Tomaszewski pisze:Telekomunikacja/informatyka na Politechnice Łódzkiej. A co, zainteresowana przeprowadzką?Gosia pisze:Fajnie, tez bym tak chcialaa co ten twoj kumpel studiuje?
 obawiam sie tylko ze sama muzyka filmowa zaliczenia sesji tam nie daje co stanowiloby dla mnie drobny problem
 obawiam sie tylko ze sama muzyka filmowa zaliczenia sesji tam nie daje co stanowiloby dla mnie drobny problem 
 A tak serio, to te punkty z muzyki filmowej będą stanowiły filar wykształcenia mojego kumpla
 A tak serio, to te punkty z muzyki filmowej będą stanowiły filar wykształcenia mojego kumpla 

:P. Może u ans też wprowadzą takie wykłady? Tylko skąd by wzięli wykładowców??? Helman to chyba za mało…
:P. Może u ans też wprowadzą takie wykłady? Tylko skąd by wzięli wykładowców??? Helman to chyba za mało… Albo była tam gdzieś gitara i chyba jakieś skrzypce... No i wszystko jasne, prawda
 Albo była tam gdzieś gitara i chyba jakieś skrzypce... No i wszystko jasne, prawda  Teraz pozostaje czekać na wyniki naszej pracy.
 Teraz pozostaje czekać na wyniki naszej pracy.