Sony Classical - 17.12.2012 (EU).
Dla mnie tam one były kiczowate, ale wiadomo dla każdego co innego.Koper pisze:Tyle pięknych ujęć w trailerze, to na cover takie byle jakie wybrali...
Zapowiada się, że pod koniec filmu otrzymamy twist na poziomie Shaymalaya i wyjdzie na to, że to wszystko rozgrywało się w umyśle głównego bohatera, który żyje w świecie rządzonym przez zwierzęta.Adam pisze:1. Pi’s Lullaby
26. Back to the World
27. The Second Story
28. Which Story do you Prefer?
Nie należy zapominać, że to film Anga Lee, więc na pewno jest tu coś na rzeczy. Film wydaje się być takim odpowiednikiem zeszłorocznego Hugo, popularna książka, ceniony reżyser, ciepły, familijny klimat, świetna realizacja i efekty, zwiastun dziwny, ale film już przyjęty dobrze i to nie tylko przez widzów, ale i Akademię.Wawrzyniec pisze:Jestem w szoku, gdyż ja zobaczyłem trailer przed "Prometeuszeum" to zostałem udeżony takim kiczem, który mógłby spokojnie konkurować z Licheniem. Ale w sumie dobrej muzyki, nigdy za wiele. Tym bardziej, że Danna zdaje mi się zawsze być jakoś na boku, wielkiego świata muzyki filmowej.
Obawiam się, że i to może być analogiczne, podobnie jak ponoć znakomite użycie 3DWawrzyniec pisze:Ciekawe, czy też się nie zwróci tak jak "Hugo"?