Czasem zdarza się, że kompozytorzy ścieżek dżwiękowych poza swą działalnością filmową są również autorami projektów związanych ze światem gier komputerowych. W tym dziale można podyskutować właśnie o tych "niesoundtrackowych" dokonaniach.
-
Adam
- Jan Borysewicz
hmm wygląda na to że kolekcjonerska edycja nie będzie zawierała scoru. czy to oznacza że score wydadzą osobno? na razie jest cisza

#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz lis 04, 2012 14:32 pm
Adam pisze:hmm wygląda na to że kolekcjonerska edycja nie będzie zawierała scoru.
A która zawierała? W dwójce jest tylko płyta z materiałami z prac.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
nie interesuje mnie to
Templar, szukaj njusów o scorze z FC3

#FUCKVINYL
-
Templar
autor: Templar » pt lis 09, 2012 00:17 am
Na Steamie jest pre-order także wersji Deluxe, która zawiera soundtrack, także będzie score, nie ma co się martwić

-
Adam
- Jan Borysewicz
to czemu ta kolekcjonerka co jest na preorderze np na allegro go nie ma? na amazonie wersja deluxe też nie ma infa że score tam jest?
Brajan. Only Brajan.

#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt lis 09, 2012 12:17 pm
Widocznie ktoś planuje zarobić na fizycznym wydaniu. Swoją drogą wersja "insane" na PC całkiem niska.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
no ale jakby chcieli zarobić na fizycznym więcej to by dali. a jaki jest sens by w kolekcjonerce scoru nie dawać, a w wersji do ściągnięcia dać?

Templar, czekamy.
#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt lis 09, 2012 14:30 pm
Jeśli osobnego wydania miałoby nie być to by wszyscy mieli dostęp do muzyki. Chociaż w momencie ogłaszania wydania mogli jeszcze nie wiedzieć jak będzie ze ścieżką. Może liczyli na CD. A kartkę z kodem można zawsze dodać.
-
Templar
autor: Templar » pt lis 09, 2012 16:08 pm
Tylko w cyfrowej wersji Deluxe jest score, na Amazonie również:
http://www.amazon.com/Far-Cry-Deluxe-Ed ... B0088Q95UE
a w pudełkowej kolekcjonerce nie ma żadnej informacji o tym, ale może zaskoczą i jednak dadzą, bo trochę kodów będzie, na DLC, Season Pass, to może i przy okazji soundtrack się znajdzie, tylko po prostu o tym nie poinformowali

A jak nie to będzie na pewno do pobrania w wiadomych miejscach

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt lis 09, 2012 18:33 pm
Kupujesz w ogóle to saszetkowe wydanie?
-
Templar
autor: Templar » pt lis 09, 2012 18:49 pm
Podoba mi się, zastanawiam się nad zakupem, ale nie ma chyba jakiegoś małego limitu, także powinno być dostępne jeszcze jakiś czas, a do premiery prawie 3 tygodnie

-
Adam
- Jan Borysewicz
jak będzie score w wydaniu fizycznym to kupię grę dla samego scoru - chciałem to samo zrobić z NFS: The Run i z MW3, no ale nie chcieli na mnie zarobić niestety bo nie wydali. Ostatnią grą którą tak kupiłem tylko dla scoru był Wiedźmin 2, a wcześniej 1. No a wcześniej moja ostatnia oryginalna gra to Painkiller w 2004 roku

tyle że ja od tego czasu nie gram w ogóle gry, chyba że przypadkowo u kogoś na konsoli pyknę..
#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt lis 09, 2012 18:53 pm
Templar pisze:Podoba mi się, zastanawiam się nad zakupem, ale nie ma chyba jakiegoś małego limitu, także powinno być dostępne jeszcze jakiś czas, a do premiery prawie 3 tygodnie

Ostatnio chyba robią coraz mniejsze limity i jednocześnie podnosza ceny. GW2 poszło na pniu. Podobnie Diablo 3. Ostatnio Halo 4.. Na Amazonie selerzy wystawiają powyżej 80 funtów. I to jeszcze wydanie mocno średnie.
Adam pisze:No a wcześniej moja ostatnia oryginalna gra to Painkiller w 2004 roku
Ale tam ścieżki nie było?
-
Templar
autor: Templar » pt lis 09, 2012 18:58 pm
Insane Edition (Edycja Szaleńca) droga nie jest, 90zł więcej niż zwykła, a dostajesz Season Pass (czyli wszystkie DLC w przyszłości za darmo), a to co najmniej 60zł będzie osobno kosztować, czyli za jakieś 30zł świetne opakowanie, survival guide (artbook) i jeszcze figurka, także dobrze jest.