szukam muzyki filmowej
szukam muzyki filmowej
muzyka filmowa wydana w 1993 r. tylko 1 raz ,,Son Of The Morning Star ,, czyli Syn gwiazdy porannej,, kompozytor Craig Safan. Kupię lub zamienię na inne OST.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: szukam muzyki filmowej
Płytę możesz nabyć, bez problemu, na Ebay i Amazon(od francuskiego po jankeski), ale jej cena do niskich nie należy.
O, świetna płyta! Polecam przesłuchanie tym co nie znają. Najtaniej (na razie) jest na eBayu: http://www.ebay.pl/itm/170776775708
Za tą cenę naprawdę warto!
Za tą cenę naprawdę warto!

tak wiem , że jest na ebay i amazon ale cena mnie tam odstraszyła oko,lo 90 dolarów plus koszta wyysłki, licze , po cichu na to ,że może ktoś w Polsce ją sprzedaje lub zechce wymienic zamienić , itp, pozdrawiam
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Hmm Kolega Althazan znalazł dla Ciebie najciekawszą ofertę. Pewnie z przesyłką wyjdzie ok 160zł może więcej. Ale chyba nigdzie nie kupisz tej płyty w dobrym stanie poniżej 50$ amerykańskich i mało prawdopodobne by kogoś aż tak przycisnęło w Polsce. A jeśli już, to pewnie chciałby się zamienić za równie interesującą pozycję płytową....
hmm doceniam, dziękuję ale nie każdego jest stać na wydatek wkwocie okolo 160 zł za samą płytę, wiem, że to jest biały kruk..
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Zawsze zostaje 'polowanie' na okazje, a takowe się naprawdę zdarzają
Interesującą Ciebie płytę widziałem kilka tygodni temu na Amazonie za niecałe 10 funtów. Szukaj więc i licz na odrobinę szczęścia lub niewiedzy sprzedającego 

Krzychu dobrze prawi - od ręki za mniej niż 5 dych dolarów będzie ciężko. Szyszka też dobrze prawi. Trzeba szukać i czatować...nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Zawsze zostaje 'polowanie' na okazje, a takowe się naprawdę zdarzająInteresującą Ciebie płytę widziałem kilka tygodni temu na Amazonie za niecałe 10 funtów. Szukaj więc i licz na odrobinę szczęścia lub niewiedzy sprzedającego

szkoda, że nie ma wznowien rzadkich soundtracksów, muzykę do ,,Nagiego instynktu,, kupiłem okazyjnie w Gdyni za 60 zeta, a to też wydanie z 1993 roku, dziekuję Wszystkim za porady i zyczliwość, rzeczywiście trzeba szukać monitoruje Allegro i Świstaka i inne aukcje ale i tam cisza, pozdrawiam
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Basic Instinct za 60zł ?? No to ktoś się ucieszył że trafiła mu sie okazja do sprzedania płyty za takie pieniądze..... przynajmniej płyta była nowa i poniższe wydanie?

Rynek płytowy to niestety nie Autogiełda. Nie liczy się rok wydania płyty a jej dostępność na rynku - czyli ile sztuk ktoś wypuścił. Coś trochę jak w numizmatyce

Rynek płytowy to niestety nie Autogiełda. Nie liczy się rok wydania płyty a jej dostępność na rynku - czyli ile sztuk ktoś wypuścił. Coś trochę jak w numizmatyce
tak płyta byla nowa i w folii, szukałem jej od dawna, ponieważ OST kupiłem jeszcze na kasecie magnetofonowej w 1994 i tak się zaczęla moja przygoda z muzyką filmową. Dodam tylko , że kaseta padła po kilku latach intensywnego używania a o torentach i sieci jeszcz nikt wtedy nie slyszał
trafiłeś tam wydanie rozszerzone i zremasterowane Prometheusa za to 60 zł? trudno mi w to uwierzyć bo takich płyt w naszych sklepach nie ma. a wersja stara i króciutka wydana przez Varese nie jest warta tego, by ją kupować 

#FUCKVINYL
zwykłe wydanie, ja wiem czy nie jest warta, zależy co kto lubi, mam sentyment do tego soundtracka,
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli jesteś cierpliwy to poczekaj jakiś czas. Intrada prędzej czy później wyda ją w limicie. A póki co pukaj do Mysterego, póki jeszcze nie siedzi.petrum pisze:muzyka filmowa wydana w 1993 r. tylko 1 raz ,,Son Of The Morning Star ,, czyli Syn gwiazdy porannej,, kompozytor Craig Safan. Kupię lub zamienię na inne OST.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bucholc Krok pisze:A póki co pukaj do Mysterego, póki jeszcze nie siedzi.