George Fenton:: "Anna And The King" - Pomoże ktoś?
George Fenton:: "Anna And The King" - Pomoże ktoś?
Witajcie.
Zachorowałem na tą muzykę:)
Ma ktoś może torrent lub info skąd to ściągnąć??
Będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam.
Zachorowałem na tą muzykę:)
Ma ktoś może torrent lub info skąd to ściągnąć??
Będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: George Fenton:: "Anna And The King" - Pomoże k
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Jego pierwszy post czy ma ktoś torrentnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bladu, czemu jesteś taki niemiły dla nowych forumowiczówbladerunner pisze: Ty, weź ogarnij temat, bo inaczej to Bladu tak Cie przeszkoli, że będziesz zapierdalał jak Pershing na wysokości lamperii

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Ja kupowałem za 19 zł (jeszcze mam cenę przyklejoną) w hipermarkecie Geant w okolicach ... 2001 roku. Może warto sprawdzić, może jeszcze u nich leży?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za 19zł? To jakieś budźetowe wydanie chyba? Jest książeczka czy tylko dwuczęściowa wkładka?swordfish pisze:Ja kupowałem za 19 zł (jeszcze mam cenę przyklejoną) w hipermarkecie Geant w okolicach ... 2001 roku. Może warto sprawdzić, może jeszcze u nich leży?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy