EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: EPIC FAIL! :D
JA wiem czy takie głupie
. w głębi duszy zazdrościcie wszyscy
.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
proste bladu. tanzanki są lepsze niż Nim 2 Łakocie i Witaminy i niz moje werters oryginal 
urzekła nas twoja historia - epicki fejl...
urzekła nas twoja historia - epicki fejl...
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Bicz plis. Ja na palcach jednej ręki umiem policzyć murzynki, ktore mi się podobają. Więc jeśli to nie była Halle Berry, żona Willia Smitha albo Naomi Campbell, to nie zazdroszczę. Zresztą, jak pomyślę, że dała się Tobie wyrwać, to ja naprawdę nei chce wiedzieć, jaki ona ma defektbladerunner22 pisze:JA wiem czy takie głupie. w głębi duszy zazdrościcie wszyscy
.
swoją drogą jestem ciekaw na co Bladu wyrwał: "Ej mała, mam w domu kolekcje płyt HGW, chcesz posłuchac?"
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jade Pinkett Smith nie jest przecież ładna.Wojtek pisze: Bicz plis. Ja na palcach jednej ręki umiem policzyć murzynki, ktore mi się podobają. Więc jeśli to nie była Halle Berry, żona Willia Smitha albo Naomi Campbell, to nie zazdroszczę. Zresztą, jak pomyślę, że dała się Tobie wyrwać, to ja naprawdę nei chce wiedzieć, jaki ona ma defekt![]()
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ja raczej sądzę że wzięła Blada za boga - nigdy nie widziała białego człowieka, więc tak jak Cortez kiedys robił za boga w meksyku, tak teraz bladu w piotrkowie wyrwałWojtek pisze:swoją drogą jestem ciekaw na co Bladu wyrwał: "Ej mała, mam w domu kolekcje płyt HGW, chcesz posłuchac?"
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Pewnie w sieci poznał, podesłał to zdjęcie i się czekoladka rozpłynęła jak je zobaczyła

- Wojteł
- John Williams
No, ładnie. Niech no Paweł przyjdzie
Poza tym Twoja teoria Adamie jest błędna juz u podstaw, bo o ile mi wiadomo, Bladowa miłość mieszka w Polsce (studentka z wymiany)
Poza tym Twoja teoria Adamie jest błędna juz u podstaw, bo o ile mi wiadomo, Bladowa miłość mieszka w Polsce (studentka z wymiany)
no więc mogła nie widzieć białego człowieka, przyjechała na wymianę i wpadła na Blada 
przecież nie poleciała na to foto
przecież nie poleciała na to foto
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Po zobaczeniu zdjęcia zwracam honor - ona faktycznie mogła wziąć Blada za greckiego boga Suchoklatesa 
- Wojteł
- John Williams
Ja tak się zastanawiam, jak wyglądało dzieciństwo Blada i jego relacje z rówieśnikami, bo ewidentnie jest przyzwyczajony do jechania po nim