To trochę inaczej, ale niech będzieBucholc Krok pisze:To tak jak u mnie (poza tym, że nigdy jej nie uwielbiałem).Wawrzyniec pisze:Ja kiedyś uwielbiałem Natalie Portman, ale coś ostatnio zaczęła mi działać na nerwy.Wcześniej "odpadła" Najtlejka.
DAVID SARDY - GHOST RIDER 2: SPIRIT OF VENGEANCE (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: ? - GHOST RIDER 2: SPIRIT OF VENGEANCE (2012)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Ewan McGregor, a już na pewno Christopher Lee, czy Ian McDiarmimd to klasa sama w sobie. Widać, że najlepszymi aktorami są Brytyjczycy.Wojtek pisze:Poza tym wielu aktorom z obsady zależało na zagraniu w prequelach, a jakoś cienko im szło. Jackson jakiś taki drętwy, Christensen był beznadziejny, chociaż on chyba ogólnie jest kijowym aktorem.
- Wojteł
- John Williams
Ja z nią wywiadów nie czytałem chyba od czasów Gwiezdnych Wojen, a akurat dzisiaj miałem ochotę na jakiś luzny film, patrze Portmanówa, o fajnie, sciaga gacie, o fajnie, przychodzi Adam, mówi o BD i już jest niefajnie 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Ty oglądasz jednocześnie film i jednocześnie offtopisz na forum? 
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Ale Ewan McGregor, a już na pewno Christopher Lee, czy Ian McDiarmimd to klasa sama w sobie. Widać, że najlepszymi aktorami są Brytyjczycy.Wojtek pisze:Poza tym wielu aktorom z obsady zależało na zagraniu w prequelach, a jakoś cienko im szło. Jackson jakiś taki drętwy, Christensen był beznadziejny, chociaż on chyba ogólnie jest kijowym aktorem.
No toż właśnie chciałem dodać, iż ci aktorzy to klasa sama w sobie, oni mogliby w ostatnim gównie grać na poziomie arcydzieła. A najsmutniejsze jest to, że Lee i Mcdiarmid nigdy żadnych znaczących nagród nie dostali
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Ale Ty oglądasz jednocześnie film i jednocześnie offtopisz na forum?
Haha, podzielna uwaga
Btw. Jablonsky jak na razie nie wybija się nad obraz, ale też jakoś nie irytuje
Ostatnio zmieniony pn sie 22, 2011 22:57 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jest smutne i zarazem wkurzająceWojtek pisze: A najsmutniejsze jest to, że Lee i Mcdiarmid nigdy żadnych znaczących nagród nie dostali
- Wojteł
- John Williams
O ile mi wiadomo, to Lee miał grać Tarkina, ale odrzucił rolę 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak
Nie wiedziałem
Wiem tylko, że w wywiadach w samych superlatywach wypowiadał się o Lucasie, nazywając go geniuszem i wizjonerem. I pewnie też jest mu wdzięczny, że w przeciwieństwie do Petera Jacksona nie usunął go z filmu 
- Wojteł
- John Williams
Cóż, pomijając Jacksona, to Lee chyba o każdym wypowiada się w samych superlatywach, jak choćby ten zespół metalowy z którym wykonywał jakieś piosenki, jak również o innych legendarnych heavy metalowych zespołach.Wawrzyniec pisze:TakNie wiedziałem
Wiem tylko, że w wywiadach w samych superlatywach wypowiadał się o Lucasie, nazywając go geniuszem i wizjonerem. I pewnie też jest mu wdzięczny, że w przeciwieństwie do Petera Jacksona nie usunął go z filmu
Pytanie, czy ta wypowiedź płynęła z głębi serca, była kierowana brytyjską kurtuazją, czy miało miejsce to samo zjawisko co przy Hansie i piratach 4? :p Promujemy film, to się nad nim rozpływamy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tia, Rhapsody of Fire. Kicz, patos, teksty o smokach gwałcących dziewice i paladynach ujeżdżających jednorożce... Lee nie ma gustu.Wojtek pisze:Cóż, pomijając Jacksona, to Lee chyba o każdym wypowiada się w samych superlatywach, jak choćby ten zespół metalowy z którym wykonywał jakieś piosenki, jak również o innych legendarnych heavy metalowych zespołach.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
Ale ładnie śpiewa basem 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A to się nie da ukryć, no ale nic dziwnego, w końcu kształcony śpiewak operowy. 
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten zespół to był metalowy, ale nie heavy. A nazwa jego to "Raphsodia". Słuchałem tych kawałków dla Lee, naprawdę dobre
A co do wypowiadaniu się o Lucasie to ja akurat Lee wierzę i sądzę, że mówił to co sądzi i ja się z nim zgadzam. Zresztą widać było, że naprawdę był zadowolony, że mógł zagrać w "Star Wars". Chociaż wiadomo, że często po prostu trzeba pozytywnie mówić o swoich pracodawcach.
I tutaj akurat się Hansowi nie dziwię choć zapewne POTC 4 mu się nie podobają. To dobrze świadczy o aktorach, kompozytorach i w ogóle osobach z tej branży. I dlatego też Harrison Ford nazwał Shia LaBoufe'a "fucking idiot". Właśnie dlatego, że Shia jeździł w wywiadach po Indym 4. I Ford się wkurzył i powiedział mniej więcej, że dostał dobrą gażę za ten film i rolą aktora, a przynajmniej jakąś granicą lojalności i przyzwoitości jest wspierać film, w którym się grało, szczególnie jak ma problemy.
I to mi się podoba. Ford aktor z klasą, który rozumie swój zawód.
A co do wypowiadaniu się o Lucasie to ja akurat Lee wierzę i sądzę, że mówił to co sądzi i ja się z nim zgadzam. Zresztą widać było, że naprawdę był zadowolony, że mógł zagrać w "Star Wars". Chociaż wiadomo, że często po prostu trzeba pozytywnie mówić o swoich pracodawcach.
I tutaj akurat się Hansowi nie dziwię choć zapewne POTC 4 mu się nie podobają. To dobrze świadczy o aktorach, kompozytorach i w ogóle osobach z tej branży. I dlatego też Harrison Ford nazwał Shia LaBoufe'a "fucking idiot". Właśnie dlatego, że Shia jeździł w wywiadach po Indym 4. I Ford się wkurzył i powiedział mniej więcej, że dostał dobrą gażę za ten film i rolą aktora, a przynajmniej jakąś granicą lojalności i przyzwoitości jest wspierać film, w którym się grało, szczególnie jak ma problemy.
I to mi się podoba. Ford aktor z klasą, który rozumie swój zawód.
- Wojteł
- John Williams
Z tego co wiem, to był zespół Power Metalowy. Ale piję do tego, iż przed jednym z ich koncertów wyświetlono nagranie Christophera Lee, który wymienia kilka zespołów, po czym dodaje, iż dzięki nim Heavy Metal nigdy nie umrze. BYło to na Youtube, ale teraz nie mogę tego znaleźc.