Zawsze jakiś cień nadziei, żę go zrejectują albo chłop odpali z czymś dobrym, jak w Twisters....
Mortal Kombat (2021) - Benjamin Wallfisch
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Mortal Kombat (2021) - Benjamin Wallfisch

Można by było na to liczyć, ale wciąż pamiętam jak okropna była pierwsza część i co prezentuje Benek w tym roku, no ale może z nową jakością w filmie, przyjdzie też jakość w muzie 
Jeden z najbardziej rakowych scorów w historii, a Ci tu liczą na coś w jego sequelu...
no litości
filmmusic.pl to stan umysłu 
no litości
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Widziałem to przed oficjalnym trailerem MK2. I w sumie bardziej czekałbym na taki film niż MK. 

Wow, MKII przesunięty na 15 maja 2026
Ciekawe czy taki zły, że trzeba poprawiać, czy taki dobry, że wystawimy go na sezon letni, albo Warner jest już tak syty w tym roku, że kolejne wpływy przesuwa na kolejny
Swoją drogą dziwne, że tak atrakcyjna data była jeszcze wolna.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wydaje mi się, że ta druga opcja. Przestraszyli się, że Tron i inne premiery wyciągną im z kin widownię.Mystery pisze: ↑sob sie 30, 2025 10:32 amWow, MKII przesunięty na 15 maja 2026Ciekawe czy taki zły, że trzeba poprawiać, czy taki dobry, że wystawimy go na sezon letni, albo Warner jest już tak syty w tym roku, że kolejne wpływy przesuwa na kolejny

Premiera 24 października wyglądała korzystnie. Poprzedzający Tron jest 10 października, także miałby 2 tygodnie by się wyszumieć, a kolejna duża premiera miesiąc później 21 listopada "Wicked: For Good". Film konkurowałby z takimi tytułami jak Black Phone 2, Bugonia, Predator: Badlands, The Running Man, Now You See Me 3, a w maju będą pewnie więksi zawodnicy jak Mandalorian and Grogu czy cokolwiek, co tam jeszcze wyląduje.Ghostek pisze: ↑sob sie 30, 2025 11:26 amWydaje mi się, że ta druga opcja. Przestraszyli się, że Tron i inne premiery wyciągną im z kin widownię.Mystery pisze: ↑sob sie 30, 2025 10:32 amWow, MKII przesunięty na 15 maja 2026Ciekawe czy taki zły, że trzeba poprawiać, czy taki dobry, że wystawimy go na sezon letni, albo Warner jest już tak syty w tym roku, że kolejne wpływy przesuwa na kolejny