Wonder Woman 1984 (2020) - Hans Zimmer
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Wonder Woman 1984 (2020) - Hans Zimmer
Zaraz, kiedy przesunęli Batmana na 2022? Miał być, chyba w grudniu 21 ... Kurdę, chyba przegapiłem tę informację ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

za dużo Disneya, Lisu
Trąbili o tym wszędzie, Warner wszystko poprzesuwał.

#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Czy to jest parodia WW?Wawrzyniec pisze: ↑pn gru 07, 2020 13:22 pmŚmieszny klip, gdzie Diana śmiesznie biega gdzie Hans używa swojego super duper tematu:
https://www.reddit.com/r/DCEUleaks/comm ... n_on_this/

- lis23
Disneya w tym roku też nie ma ;)Nawet "Mulan" nie obejrzałem. W ogóle byłem tylko na trzech filmach w kinie w 2020 r.
Byłem pewien, że Batman jest w grudniu ale ja teraz mało zaglądam na portale filmowe, skoro kina zamknięte a filmy przełożone.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Timing tej akcji rozjeżdża się jak w filmach bollywoodzkich.
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
Wygląda jak klip z aktorskiej wersji Strusia Pędziwiatra 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na youtube pełno tego typu rzeczy podlinkowanych jet jako TOP (ileś tam) FUNNIEST BOLLYWOOD ACTION SCENES...Wawrzyniec pisze: ↑pn gru 07, 2020 13:22 pmŚmieszny klip, gdzie Diana śmiesznie biega gdzie Hans używa swojego super duper tematu:
https://www.reddit.com/r/DCEUleaks/comm ... n_on_this/

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jaka była w tym muzyka? Puściłem przypadkiem w tle "Chłosta" Stachurskiego i pasowała idealnie.
- lis23
Nolan nie jest zachwycony decyzją Warnera:
https://www.ppe.pl/news/152447/hbo-max- ... bucji.html„Niektórzy z największych filmowców i największe gwiazdy filmowe poszły spać, sądząc, że pracują dla największego studia filmowego i obudzili się, by dowiedzieć się, że pracują dla najgorszego serwisu streamingowego”.
"W 2021 r. mają oni jednych z najlepszych filmowców na świecie, współpracują z największymi gwiazdami na świecie, pracującymi przed lata nad tymi projektami bardzo bliskimi ich sercu, które powinny być doświadczane na wielkim ekranie. Powinny być skierowane do jak najszerszej publiczności... Tymczasem bez żadnych konsultacji są wykorzystywane jako wypełnienie strat dla początkującej usługi streamingowej”.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

cóż, ma rację, treści na streamingu hbo nie wyglądaja nawet na fullhd. jakość obrazu mają fatalną, najgorszą ze wszystkich platform zdecydowanie, i to na całym świecie ludzie narzekają.
#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara
film.org.pl cytuje to tak:
Z wywiadu dla https://www.etonline.com/christopher-no ... ive-157414:
Z wywiadu dla https://www.etonline.com/christopher-no ... ive-157414:
I dla https://www.hollywoodreporter.com/news/ ... eakingnewsJest wokół tego mnóstwo kontrowersji, bo nikomu o tym nie powiedzieli. W 2021 roku mają do dyspozycji najlepszych filmowców i gwiazdy na świecie, które nieraz pracowały latami nad projektami bliskimi ich sercu i przeznaczonymi na wielkie ekrany. Powinny tam być dla możliwie największej publiki. Teraz zaś są używane jako promocyjny towar raczkującego serwisu streamingowego, i to bez konsultacji.
Myślę że Nolan doskonale zdaje sobie sprawę, że film od razu trafi na 'alternatywne platformy streamingowe' w dniu premiery, co więcej w jakości o wiele lepszej niż to co będzie oglądać użytkownik który zapłacił.Część najważniejszych filmowców i gwiazd poszła spać z myślą, że pracują dla najlepszego studia filmowego, a tymczasem okazało się, że pracują dla najgorszego serwisu streamingowego. Warner Bros. miało niesamowity mechanizm dostarczania pracy filmowca zarówno do kin, jak i do domów, a teraz to likwidują. Nie rozumieją, co tracą. Ta decyzja nie ma sensu z ekonomicznego punktu widzenia, a nawet zwykły inwestor z Wall Street zauważy różnicę pomiędzy zakłóceniami a dysfunkcją.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To, że tam sobie Wonder Woman 1984 wyląduje na streamie to już mniejszy problem, ale np. taka Diuna zasługuje na duży ekran i o tym też Nolan mówi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No dobra, ale w czasach pandemii to sobie może zasługiwać... A poza tym chyba czas zrozumieć, że platformy streamingowe to nie jest jakiś ubogi krewny kin... w zasadzie oferują nawet bardziej komfortowe warunki oglądania dla tych, których faktycznie interesuje film a nie spotkanie z przyjaciółmi, randka z dziewczyną czy jedzenie popcornu poza domem.
A poza tym Nolan się skończył, od lat w kółko te same zabawy czasem w formie filmowych wydmuszek, coraz to bardziej męczące, bez IMAXa i popcornu coraz trudniej to oglądać, więc może stąd taka troska.
A poza tym Nolan się skończył, od lat w kółko te same zabawy czasem w formie filmowych wydmuszek, coraz to bardziej męczące, bez IMAXa i popcornu coraz trudniej to oglądać, więc może stąd taka troska.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja rozumiem z czym Nolan wychodzi. I chociaż wiele osób narzeka, na zbyt drogie bilety, problemy z niekulturalną publiką (chociaż z tą najczęściej miałem tylko w Polsce do czynienia), to jednak jak bardzo lubiłem chodzić do kina i jakoś nawet najlepszy domowy sprzęt mi tej atmosfery nie zastąpi.
Przy czym jestem świadomy, że niestety też na przestrzeni lat same kina zostały tak zdominowane przez kino-superbohaterskie, że taki Scorsese ma szansę opowiedzieć swoją historię tylko na Netflix. I możliwe, że taka jest przyszłość kina i po prostu przeze mnie czy Nolana przemawia nostalgia za dawnymi latami.

Przy czym jestem świadomy, że niestety też na przestrzeni lat same kina zostały tak zdominowane przez kino-superbohaterskie, że taki Scorsese ma szansę opowiedzieć swoją historię tylko na Netflix. I możliwe, że taka jest przyszłość kina i po prostu przeze mnie czy Nolana przemawia nostalgia za dawnymi latami.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Przecież Sam Nolan kręcił kino superbohaterskie
I niech nie pierdzieli, że wtedy nie było popularne, bo już byli dobrze przyjęci X-Meni i Spider Man, MCU tylko bardziej zaskoczyło, bo miało więcej bohaterów i mogli dawać filmy naprzemiennie, czego nie mógł, nie umiał robić Fox i Sony. Scorsese to chyba nie rozumie, że to już są inne czasy i że nie ma powrotu do lat 50-tych, 60-tych, bo kino jak i widownia są teraz zupełnie inne. Pomimo to, nadal są takie filmy, jak "Artysta" czy "La La Land", ja bardziej bym narzekał, że jest tak mało Fantasy i kina kostiumowego, przygodowego, historycznego - z Fantasy mamy głównie "Władcę Pierścieni" i "Hobbita" a z kina historyczno-kostiumowego, "Gladiatora", "Troję", "Królestwo Niebieskie" i "Robin Hooda" ale to są już odległe czasy.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John