Tak tylko z ciekawości się zapytam: jaki sens ma kupowanie albumów w mp3?Templar pisze:Z samych CD to najwięcej mam Menkena i Zimmera, a z kupionych MP3 na iTunesie to najwięcej Desplata

Tak tylko z ciekawości się zapytam: jaki sens ma kupowanie albumów w mp3?Templar pisze:Z samych CD to najwięcej mam Menkena i Zimmera, a z kupionych MP3 na iTunesie to najwięcej Desplata
Bo płyty kupuje tylko w celach kolekcjonerskich, a jak wydanie normalne to mi się nie chce kupować, bo i tak już mam problemy ze składowaniem tego i bardziej skupiam się na kolekcjonowaniu gier. A jak kupię płytę to rip albo do MP3 albo do Apple Lossless przy tych, które najczęściej słucham, a płyta na półkę, no i Desplat akurat często na iTunesie pojawia się wcześniej to raz, dwa jakoś u jednookich internautów nie jest też popularny, a jak ja mam duże parcie to nie wytrzymam nawet kilku dni i po prostu kupuję w ciemno (a później parę osób z forum prosi mnie o linkiTomek pisze:Tak tylko z ciekawości się zapytam: jaki sens ma kupowanie albumów w mp3?Ja osobiście za bardzo nie widzę, w sensie po co płacić za coś, za co załóżmy można dopłacić niewiele więcej i mieć to fizycznie jako rzecz, a nie jako cyfrowy plik.