Howard Shore - Hobbit
Re: Howard Shore - Hobbit
..ceny wydania 2cd regular na amazonie pokazują, że jest to raczej cena standardowego obecnie wydania 1cd jak wiekszośc scorów ~ 15$.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wersja dla specjalnych będzie pewnie kosztować w okolicach 90-100zł - tak jak kosztowały odpowiednie wersje specjalne LOTRów, gdy pojawiały się soundtracki.

opakowanie wersji specjalnej zgodnie z przewidywaniami będzie digipack i co ciekawe piszą że to będzie kompletny score -
The Special Edition of the Original Motion Picture Soundtrack to The Hobbit: An Unexpected Journey contains the full score from the film with seven extended score cues, six exclusive bonus tracks, and deluxe liner notes packaged in a 2 CD hardcover digibook.
The Special Edition of the Original Motion Picture Soundtrack to The Hobbit: An Unexpected Journey contains the full score from the film with seven extended score cues, six exclusive bonus tracks, and deluxe liner notes packaged in a 2 CD hardcover digibook.
NO CD = NO SALE
Jeżeli to info jest prawdą, to sens ma zakup tylko digipacka/wersji specjalnej. Tylko coś mi się nie chce wierzyć, że przy LOTR-ach, gdzie każda część trwała min. 3 godziny i muzyki było "wall-to-wall", prawie tyle samo co metraże filmu, teraz przy przy 3h Hobbicie, naraz muzyki będzie tylko 160 min. Dziwne...

bo to pewnie ściemka.. nie zapominajmy że już zapowiedziano wersję reżyserską I Części na listopad 2013 

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę, że film ma właśnie niewiele więcej trwać, to nie byłoby dla mnie wielce dziwne. Choć na pewno nie będzie to prawdziwy complete.
Pewnie PRkę robią by za kilka lat zaskoczyć jakimś ultra kompletnym skorem z 10-15 minutami materiału więcej
Pewnie PRkę robią by za kilka lat zaskoczyć jakimś ultra kompletnym skorem z 10-15 minutami materiału więcej

no proste. zresztą reżyserka pewnie będzie trwała ze 30 min dłużej minimum 

NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Film w kinach ma trwać ok. 160 - 168 minut, gdyż więcej nie zmieści się ponoć w Imaxie i w 3D - tylko jak to wyglądało w przypadku " Titanica ", który trwa ponad 3 godziny?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
co się nie zmieści jak w Polsce jedne IMAX na krzyż puszcza z taśmy, nie te czasy 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co się stao, gdyż nie chce mi się tych wszystkich stron czytać?
#WinaHansa #IStandByDaenerys