Czemu wszystkie ostatnie seriale fantasy wygladaja jak Xena z przed 20 lat?
James Newton Howard
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Re: James Newton Howard
Muzyczka gra calkiem spoko. Nawet sa nawiazania do Hornera. Wydanie pewnie tylko cyfrowe, wiec sie obslucha i pewnie zapomni, ze w ogole to istnialo, bo wizualnie to kupa jakich malo i do tego ten infantylny humor
. Taki troche kreskowkowy tylko bez wdzieku. No i jak na razie to znowu za bardzo po tych wszystkich zajawkach nie widac w tym zadnego budzetu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Brzmi w porządku, ale wygląda dalej nieciekawie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Zapowiedź pierwszego odcinka:
youtu.be/4XO603sYWWU
Zaraz będzie płacz, że wygląda źle ale dla mnie wygląda jak rasowe Fantasy i lepiej niż kinowy "Dungeons and Dragons".
youtu.be/4XO603sYWWU
Zaraz będzie płacz, że wygląda źle ale dla mnie wygląda jak rasowe Fantasy i lepiej niż kinowy "Dungeons and Dragons".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Jutro pierwsze dwa odcinki, to się obada jakie to będzie 
- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakoś trudno mi uwierzyć po tych zapowiedziach. 
Po pierwszych dwóch epizodach jestem raczej na tak. Ładne plenery, fajna ekipa i szykuje się niezła przygoda, choć czuć tu ten współczesny młodzieżowy vibe w stylu ostatnich spider-manów, aktorzy stroją miny, z wszystkiego robią żarty, a jakby nie było sytuacja jest poważna, ale póki co to nie odrzuca. Muzyka też mogła się podobać, trochę w stylu Howarda od Maleficent, a i akcentów z pracy Hornera nie zabrakło, zobaczymy jak dalej pociągnie to pomagier.
Ostatnio zmieniony śr lis 30, 2022 17:30 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Co w końcu wzięli z Hornera? Ten temat a la Schumann czy Elorę Danan?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
To i to, folkowa muza też brzmi podobnie, a i usłyszeć ponoć mamy również czteronutowca 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hey, badass forumowiczowe, what's up. Check your forumowe privilege i looknijcie tutaj... Staram się trochę mówić jak to się mówi w odległej krainie fantasy. I jeżeli ktoś jest ciekawy jak brzmi muzyka do nowego serialu Willow od Disney' Lucasfilm In Name Only, a to końcówka pierwszego epizodu:
youtu.be/5ZNDRSQ9YjU
Kathleen Kennedy i Disney znowu to zrobili.
youtu.be/5ZNDRSQ9YjU
Kathleen Kennedy i Disney znowu to zrobili.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
widzę, że Wawrzyńcowi przygody wojowniczych lesbijek nie podchodzą, no nie na Disney+, być może na jakimś innym kanale 
- lis23
Dwa pierwsze odcinki bardzo fajne, jest przygoda, jest ekipa, choć ludzie narzekają, że bohaterowie są młodzi?
Mam jednak problem z muzyką, gdyż jest ona dla mnie zbyt współczesna i jest to częsty problem w przypadku Howarda + piosenki z końcówek, które nie pasują do całości.
Mam jednak problem z muzyką, gdyż jest ona dla mnie zbyt współczesna i jest to częsty problem w przypadku Howarda + piosenki z końcówek, które nie pasują do całości.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
No bo serial jest skrojony pod dzisiejszego widza Marvela, a piosenka na koniec rzeczywiście się gryzie.
Jak już pisałem, stawka jest poważna, a Ci sobie cały czas śmieszkują, ginie towarzysz ich podroży, a Ci nic, nie mija minuta i mamy żart z koniem
Jak już pisałem, stawka jest poważna, a Ci sobie cały czas śmieszkują, ginie towarzysz ich podroży, a Ci nic, nie mija minuta i mamy żart z koniem
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Mystery, Lis, wy sobie żarty robicie, czy tak bardzo obniżyliście jakiekolwiek wymagania? 
Przecież te dwa pierwsze odcinki to kompletnie nieoglądalny shit
Doslownie nie da sie na to patrzec, te czerstwe zarciki, kartonowe postacie, strasznie sztuczny wyglad, oczywiście watki lgbtq i chuj wiec co tam jeszcze, te denne piosenki na koniec i na sile podpinanie sie pod kultowy dla wielu film sprzed lat
A humor - w drugim odcinku jedna z bohaterek zwymiotowała (????!!!!) na Willowa co miało być chyba żartem?
To dobra metafora bo tym serialem twórcy tego czegoś wyrzygali się na oryginalny film, jego fanów i pokazali brak jakiejkolwiek godności.
Disney, pierdol sie.
Dramat
Przecież te dwa pierwsze odcinki to kompletnie nieoglądalny shit
Doslownie nie da sie na to patrzec, te czerstwe zarciki, kartonowe postacie, strasznie sztuczny wyglad, oczywiście watki lgbtq i chuj wiec co tam jeszcze, te denne piosenki na koniec i na sile podpinanie sie pod kultowy dla wielu film sprzed lat
A humor - w drugim odcinku jedna z bohaterek zwymiotowała (????!!!!) na Willowa co miało być chyba żartem?
To dobra metafora bo tym serialem twórcy tego czegoś wyrzygali się na oryginalny film, jego fanów i pokazali brak jakiejkolwiek godności.
Disney, pierdol sie.
Dramat