Adam nie podpuszczaj mnie chyba nie wątpisz w moją uczciwośćAdam pisze:ciekawe czemu zatem temat http://filmmusic.pl/forum/viewtopic.php ... &start=930 leży odłogiem

Adam nie podpuszczaj mnie chyba nie wątpisz w moją uczciwośćAdam pisze:ciekawe czemu zatem temat http://filmmusic.pl/forum/viewtopic.php ... &start=930 leży odłogiem
Też postawiłeś na oryginały, czy też"he's a pirate"?muaddib_dw pisze:No dobra czas bym i ja się pochwalił:
Jerry Goldsmith 170
J.Williams 133
J.N. Howard 58
B. Poledouris 33
J. Horner 25
T. Jones / H. Zimmer 16
J. Hisaishi 10
i reszta świata
Posądzać muaddiba_dw o piractwo to jak potwarz! Lepiej zmień szybko treść posta...Wawrzyniec pisze:Też postawiłeś na oryginały, czy też"he's a pirate"?
Wawrzyniec EPIC FAIL. pomijam fakt że Dżery ma 2 razy więcej wydanych scorów niż Dżon...Wawrzyniec pisze:Też postawiłeś na oryginały, czy też"he's a pirate"?Gdyż jak to, to jednak jestem zaskoczony, że więcej Goldsmitha od Williamsa.
Ooo Wawrzek come onWawrzyniec pisze:Też postawiłeś na oryginały, czy też"he's a pirate"?muaddib_dw pisze:No dobra czas bym i ja się pochwalił:
Jerry Goldsmith 170
J.Williams 133
J.N. Howard 58
B. Poledouris 33
J. Horner 25
T. Jones / H. Zimmer 16
J. Hisaishi 10
i reszta świataGdyż jak to, to jednak jestem zaskoczony, że więcej Goldsmitha od Williamsa.
Althazan pisze:Posądzać muaddiba_dw o piractwo to jak potwarz! Lepiej zmień szybko treść posta...Wawrzyniec pisze:Też postawiłeś na oryginały, czy też"he's a pirate"?
Lisie każdy zaczynał tak samo, więc wszystko jeszcze przed tobą, aby tylko fundusze byłylis23 pisze:Przy niektórych forumowiczach to nie ma się czym chwalić ...![]()
jeśli chodzi o legale, to tak:
John Williams - 27 / liczę już dwie prace, które wkrótce nabędę /
James Horner - 7 ....![]()
Hans Zimmer - 5 ...![]()
Janes Newton Howard - 3 ...![]()
Howard Shore - 3
i pojedyncze prace
w sumie byłoby tego jeszcze więcej, gdyby liczyć taśmy MC - mam tam sporo Williamsa, Hornera i Zimmera, których nie mam jeszcze na CD
a jeżeli idzie o nie legal![]()