Co ostatnio kupiliście?
Re: Co ostatnio kupiliście?
Jest maszyna, jest Benek, jest git. Gorzej będzie z Unbroken, zobaczcie polski (i międzynarodowy) plakat: http://1.fwcdn.pl/po/31/42/693142/7655941.3.jpg
Liczę na to, że album będzie miał samolocik na okładce... Tak jak książka: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51ptiNLfsjL.jpg
Liczę na to, że album będzie miał samolocik na okładce... Tak jak książka: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51ptiNLfsjL.jpg
Ten film wydaje mi się cholernie amerykański, pełen patosu i schematów w temacie filmowych biografii. Nie mam pojęcia za bardo jak się Desplat w tym odnajdzie...

W wątku kompozytorskim wrzuciłem filmik z premiery, w tle słychać fragmenty muzy Desplata
Dość patetyczne i żadnego lejtmotywu póki co nie wyłapałem 

Fotka nr 3 i 4 - po prostu bleh. Może mi się nie podobać, czy muszę skakać z radości, bo Olka wydali?hp_gof pisze:Plakat mi się podoba, a fotki są standardowe, wiele wydań tak wygląda, więc nie wiem o co Ci chodzi... Ja też bym wolał jakieś fotki z sesji nagraniowych, no ale fotosy z filmu są na porządku dziennym, w czym problem?
Mefi, ale tak wyglądają wszystkie wydania do nowości kinowych - za artwork służą najczęściej zdjęcia promocyjne dla danej produkcji, więc nie ma tu miejsca dla jakichś kunsztownych projektów graficznych czy niebanalnych rozwiązań. Wg mnie Imitation Game wygląda w środku porządnie - są dużo gorsze wydania (nowości) pod tym względem.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ciiiiiii... bo zaraz uaktywnią się fanboje Hansa, którzy już odkładają do skarpety na te świecące gwiazdkami i planetami gówienko... No chyba, że nie kupią, bo brak jednego utworu.Tomek pisze:Mefi, ale tak wyglądają wszystkie wydania do nowości kinowych - za artwork służą najczęściej zdjęcia promocyjne dla danej produkcji, więc nie ma tu miejsca dla jakichś kunsztownych projektów graficznych czy niebanalnych rozwiązań. Wg mnie Imitation Game wygląda w środku porządnie - są dużo gorsze wydania (nowości) pod tym względem.

ja rozważę w momencie gdy finalnie będzie ogłoszony status i jakość/forma wydania tracka z dokowania. na chwile obecna nie kupuje.
#FUCKVINYL
wow, serio Kapitanie Oczywisty?Tomek pisze:Mefi, ale tak wyglądają wszystkie wydania do nowości kinowych - za artwork służą najczęściej zdjęcia promocyjne dla danej produkcji

Dalej nie zmienia to faktu, że te zdjęcia promocyjne są brzydkie, ergo nie podoba mi się artwork płyty. Naprawdę nie wiem co tu jeszcze tłumaczyć.
No i? Chcesz nam przekazać, że już lubisz Marianelliego? 

Postaram się być następnym razem mniej oczywisty i napiszę Ci coś w stylu KiedyśgrzesiaMefisto pisze:wow, serio Kapitanie Oczywisty?Dalej nie zmienia to faktu, że te zdjęcia promocyjne są brzydkie, ergo nie podoba mi się artwork płyty. Naprawdę nie wiem co tu jeszcze tłumaczyć.

Tomek pisze:No i? Chcesz nam przekazać, że już lubisz Marianelliego?

#FUCKVINYL
Najzabawniejsze, że ja mam tylko jedyną słuszną płytę Marianelliego. Z autografem. I mi na razie starczy. Digipaka nie tknę, choć nie najgorszy 

no ale obrońca uciśnionych musiał na mnie z ryjkiem ruszyć od razu 

#FUCKVINYL