LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Jako i ja.
W ogóle zauważyłem, że Williamsy w tych opasłych wydaniach mi kompletnie nie podchodzą. Albumy podstawowe generalnie wyczerpują potencjał jego ścieżek. Wyjątek stanowią SW oraz seria Home Alone, która rekompensuje funem.
W ogóle zauważyłem, że Williamsy w tych opasłych wydaniach mi kompletnie nie podchodzą. Albumy podstawowe generalnie wyczerpują potencjał jego ścieżek. Wyjątek stanowią SW oraz seria Home Alone, która rekompensuje funem.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jedynym takim nieudanym wydaniem jest " E.T " EE - podstawka jest znacznie lepsza.Ghostek pisze:Jako i ja.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

E.T. trwa jednak "tylko" trochę ponad 70 minut i jest dostępne w normalnej sprzedaży. Mówimy tu bardziej o 2 czy 3-płytowych wydaniach kolekcjonerskich typu A.I., Imperium słońca, 1941 czy choćby Szczęki.
Tego typu pozycje są skierowane już jednak do bardziej "zaawansowanych" fanów danego kompozytora, z drugiej strony w pewnym sensie na taką opinię wpływa też fakt, że Williams pod względem produkcji swoich standardowych albumów i sposobu prezentacji muzyki osiągnął pewną perfekcję i w jakimś sensie jest to punkt odniesienia dla wersji rozszerzonych, gdy te ukażą się w danym momencie na rynku.
Tego typu pozycje są skierowane już jednak do bardziej "zaawansowanych" fanów danego kompozytora, z drugiej strony w pewnym sensie na taką opinię wpływa też fakt, że Williams pod względem produkcji swoich standardowych albumów i sposobu prezentacji muzyki osiągnął pewną perfekcję i w jakimś sensie jest to punkt odniesienia dla wersji rozszerzonych, gdy te ukażą się w danym momencie na rynku.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wiesz, " A.I ", " Imperium " cy " Hooka " mam i słucha się tego całkiem dobrze, zwłaszcza dla fana WilliamsaTomek pisze:E.T. trwa jednak "tylko" trochę ponad 70 minut i jest dostępne w normalnej sprzedaży. Mówimy tu bardziej o 2 czy 3-płytowych wydaniach kolekcjonerskich typu A.I., Imperium słońca, 1941 czy choćby Szczęki.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Patriotę?
przecież tam nic nie ma poza 7-minutowym tematem głównym wałkowanym w kółko, zresztą to samo przy w 7 Lat w Tybecie... weź sobie zrób playliste w winampie z pierwszym trakiem Patrioty i pomnóż ją 24 razy i będziesz miał już dziś rozszerzone wydanie Lali 

NO CD = NO SALE
7-minutowa suita z Patrioty jest akurat zbudowana z dwóch tematów. To samo suita "7 lat", po za tym tam są jeszcze dwa inne bardzo dobre motywy "Leaving Ingrid" i "Regaining A Son". Więc nie ma co tak gadać, jakby to miałyby być jakieś monotematyczne score'y.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Chyba Ci się Patriota z Urodzonym 4 lipca Adam pomylił. Patriota ma poza głównym tematem i kilka świetnych, dramatycznych momentów i pierwszorzędne utwory akcji. Radzę przeczyścić uszy albo odświeżyć ścieżkę 

ok, tylko że chodziło mi o to, że rozszerzać akurat te 2 scory, to jakby zrobić 2Cd Listy Schindlera
Bezsens.

NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
z tego co pamiętam po sieci chodzi wersja 4 CDAdam pisze:...to jakby zrobić 2Cd Listy SchindleraBezsens.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
eBay to cudowne miejsce, gdzie za 45 ojro można dziabnąć (z dostawą włącznie) takie dobra:

Oczywiście nówki.

Oczywiście nówki.