Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#556 Post autor: Koper » śr sty 09, 2013 23:07 pm

ale wtedy szybciej dochodzi :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#557 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 09, 2013 23:11 pm

Yeah! Gratuluję Drogi Wojtku! Udało Ci się :!: :D Udało Ci się skierować całą uwagę w tym temacie z siebie na mnie. Moje gratulacje. :)

I buziaczki od Twojej idolki:

Obrazek
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#558 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:12 pm

Ej, nie gratuluj mi tak, bo całą robotę będę musiał zacząć od początku!

Zresztą, przepraszam bardzo, zaczęło się od Twoich problemów z tym, że nie dostałeś sandwicha :?

A zdjęcie, od którego zaczęła się rozmowa na temat tego, co Ci obiecywano, to sam wstawiłeś. I rozmowę równo prowadziłem ja, Templar, Koper i Ty samobójczymi strzałami. Ale jasne, co złego to ja :P
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#559 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 09, 2013 23:30 pm

A wiesz, że wczoraj tak jak wyłączyłem komputer to tak się zamyśliłem i nagle zrobiło mi się Ciebie żal: biedny Wojtek stał się synonimem zacofania, ciemnogrodu i walki z seksem. I proszę okazałem współczucia i teraz znowu cała dyskusja przenosi się na mnie. Tak to jest mieć empatię. :P

Templar

#560 Post autor: Templar » śr sty 09, 2013 23:32 pm

A jak tam planujesz jeszcze kiedyś zajrzeć do Subwaya, czy też już starczy Ci atrakcji stamtąd? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#561 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:33 pm

Bo wyrzuty sumienia ogarnęły Cię za późno - było wcześniej zaoponować, zamiast się śmiać z kolegami ze mnie :twisted: Zresztą masz szczęście, iż okazałes skruchę, bo bym zrobił taki myk, żeby wszystkie przypisane cechy zrzucić na Ciebie i to ty byś był wyzywany od Pisiorów, dewot i radykałów :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#562 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 09, 2013 23:38 pm

Wojtek pisze:Zresztą masz szczęście, iż okazałes skruchę, bo bym zrobił taki myk, żeby wszystkie przypisane cechy zrzucić na Ciebie i to ty byś był wyzywany od Pisiorów, dewot i radykałów :P
Obrazek

Toś wymyślił. Ze mnie zrobić PiSowca, dewota i radykała. Heloł, jestem gorszy jak Volksdeutsch i kolaborant. Wklejam gify i memy z Obamą i jestem przeciwko celibatowi, a seks przedmałżeński powinien być obowiązkowy. :P To ja nie wiem co za myk musiałbyś zrobić, aby inni w to uwierzyli? :P :wink:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#563 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:40 pm

Wawrzyniec pisze:Toś wymyślił. Ze mnie zrobić PiSowca, dewota i radykała.
Ze mną Wam się udało, to z Tobą tym bardziej pójdzie :P Wystarczy krzyknąć "Wawrzyniec to..." a żarty same lecą :P Przyciągasz łatki jak magnes :D

Templar

#564 Post autor: Templar » śr sty 09, 2013 23:43 pm

Sprawdźmy:

Wawrzyniec to pisior.

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#565 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:45 pm

Wiadomo, pierwszy był pod krzyżem! Przecież nawet wspominał, że go policja wtedy zgarnęła :P

Templar

#566 Post autor: Templar » śr sty 09, 2013 23:51 pm

No właśnie co Wawrzyniec niby robił na Krakowskim w tamtym czasie, a cwaniak jeden, napisał, że niby jakąś babcię okradli czy tam pobili i jego spisali, a tak naprawdę to on stał pod krzyżem i za to go spisali :mrgreen: Poza tym widzę pewne podobieństwa do Grzesia Wszołka, jednego z pisiorskich blogerów, to pewnie Grzesiu robi se lekki makijaż i podaje się później za jakiegoś Wawrzka :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#567 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 09, 2013 23:52 pm

Oj, widzę, że próbujecie :roll:
Wojtek pisze:Ze mną Wam się udało, to z Tobą tym bardziej pójdzie :P
Tylko z tego co pamiętam to cała dyskusja nie wybuchła gdyż Koperowi się nudziło i wybrał Wojtka jako ofiarę. Ale chyba zaczęło się od tych paru zdań:
Wojtek pisze:
Koper pisze: Odczep się od Sashy Grey. Fajna dziewczyna (nawet chciała dzieciom czytać w ramach zorganizowanej akcji
Rozumiem, że jak będziesz miał 6letnie dzieci, to nie będziesz miał nic przeciwko temu, żeby bajki czytała im laska, która miała w dupie 12calowe dildo i każdy może to w każdej chwili obejrzeć w internecie? To może opiekunki do dzieci powinno się szukać w burdelu, bo czemu nie, skoro tam tez są fajne dziewczyny?
Koper pisze:A że sobie wybrała taki zawód, jak wielu by chciało, to nie znaczy, że z zazdrości musisz ją obrażać. :P

Faktycznie. Ja myślę, że jej całe forum zazdrości, że 20 Murzynów spuszczało jej się na ryj. Czemu sam nie spróbowałeś swoich sił w tym zawodzie? :P
Oj, nieładnie teraz próbować zwalić to ciężkie brzemię na mnie. Każdy samodzielnie musi ponieść konsekwencje swoich słów, tak jak ja za "Dzieło doskonałe", a Paweł za "Jedynkę za oryginalność". :)

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#568 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:53 pm

Typowo pisowska strategia obrony, wyciągać komuś brudy z przeszłości, zaraz się dowiem, że maiłem dziadka w Wermachcie, co? :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#569 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 09, 2013 23:56 pm

Wojtek pisze:Wermachcie
Wehrmachcie, jak już co. "wehr" od "wehren". "Wermacht" oznaczałoby wtedy "Kto robi?"

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#570 Post autor: Wojteł » śr sty 09, 2013 23:57 pm

typowo pisowskie czepialstwo :|

ODPOWIEDZ