Star Wars
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Star Wars
A ten Trevorrow to czyjś pociotek czy laskę komuś zrobił czy skąd on się tam wziął?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Nie, wystarczy wyreżyserować film, który jest trzecim kasowym filmem w historii :p
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mój pies by go wyreżyserował i pewnie wyszłoby na to samo. A może okazałby się mniej durny.
Notabene pytam skąd on się wziął już przy najgłupszej części Parku? To "Safety Not Guaranteed" aż takie świetne było, że zapewniło mu przepustkę do wielkich produkcji czy jednak fucktycznie musiał komuś zrobić dobrze?
Notabene pytam skąd on się wziął już przy najgłupszej części Parku? To "Safety Not Guaranteed" aż takie świetne było, że zapewniło mu przepustkę do wielkich produkcji czy jednak fucktycznie musiał komuś zrobić dobrze?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Ja nie wiem skąd on się wziął przy parku ale w sumie Trevorrow nie jest pierwszym reżyserem kina niezależnego, któremu wciska się jakąś mega produkcję i zresztą chyba sami decydenci z Universala nie oczekiwali jakiegoś wielkiego sukcesu kasowego od Jurrassic World.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Oficjalny plakat " Przebudzenia Mocy ":

A tutaj, krótkie klipy z przyszłego zwiastuna:
http://naekranie.pl/aktualnosci/zapowie ... ocy-754871

A tutaj, krótkie klipy z przyszłego zwiastuna:
http://naekranie.pl/aktualnosci/zapowie ... ocy-754871
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Mi się podoba, jest dosyć zbliżony do tych z poprzednich trylogii.Szczypior pisze:Ta kula z tyłu to jakaś kolejna Gwiazda Śmierci?Mi się plakat nie podoba, ale przynajmniej wiadomo jak mniej więcej będzie wyglądała okładka płyty.
No i gdzie jest Luke?
Spoiler:
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdzieś czytałem te informacje (nie wiem czy prawdziwe), które wspomniałeś w spoilery i jeżeli to ma się pojawić w filmie, to raczej twórcy wymyślając zbytnio się nie natrudzili. Pomijając już jeden drobny fakt .
Spoiler:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
Nie wiem czy Czytałeś powieści z uniwersum SW ( obecnie zaliczane do Legend ), w którejś z powieści pojawił się niejaki Niszczyciel Słońc, Imperialny statek, który robił m.w. to samoWawrzyniec pisze:Gdzieś czytałem te informacje (nie wiem czy prawdziwe), które wspomniałeś w spoilery i jeżeli to ma się pojawić w filmie, to raczej twórcy wymyślając zbytnio się nie natrudzili. Pomijając już jeden drobny fakt.Spoiler:

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

https://www.youtube.com/watch?v=a7wW3pRXOj8 muzyka z trailera SW E7
Szczerzemowiac, to nie brzmi za bardzo jak Williams dla mnie - chodzi mi o aranżacje. Bardzo pasuje calosc jako utwor montowany pod trailer.
Szczerzemowiac, to nie brzmi za bardzo jak Williams dla mnie - chodzi mi o aranżacje. Bardzo pasuje calosc jako utwor montowany pod trailer.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Mnie tam się podoba, zwłaszcza od momentu 1:13.
Mimo to ciężko powiedzieć w którym zwiastunie muzyczka była lepsza. Drugi miał epicko klasyczny temat Williamsa, który wydawało mi się, że jest jedynym słusznym wyjściem, ale po oglądnięciu ostatecznego trailera dochodzę do wniosku, że bardziej ( dla mnie ) pasowała by tak podrasowana typowo blockbusterowo.
Ciekawe co Williams nawymyśla...
Mimo to ciężko powiedzieć w którym zwiastunie muzyczka była lepsza. Drugi miał epicko klasyczny temat Williamsa, który wydawało mi się, że jest jedynym słusznym wyjściem, ale po oglądnięciu ostatecznego trailera dochodzę do wniosku, że bardziej ( dla mnie ) pasowała by tak podrasowana typowo blockbusterowo.
Ciekawe co Williams nawymyśla...
Boje się, że motywy dla nowych postaci nie będą tak dobre jak Duel of the Fates, czy Imperial March i dostaniemy jedynie ciągle wałkowany force theme, leia theme.
Chciałbym się zaskoczyć pod tym względem. Pozytywnie
Chciałbym się zaskoczyć pod tym względem. Pozytywnie