NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
NO CD = NO SALE
No przecież zawsze już jest tylko w C+, a i tak będą streamy w necie 

ja tam zamiast zarywać nockę to w karaibskiej zatoce na drugi dzień sobie obejrzę galę w HDTV 1080p 

NO CD = NO SALE
Mnie się nie chce w tym roku oglądać gali na żywo, no ale nie zerwę wieloletniej tradycji. Najwyżej zrezygnuję z wnikliwego obstawiania zwycięzców. Szkoda tylko, że kolejny rok z rzędu pójdę niewyspany na zajęcia, ech...
Patrzę na transmisje na świecie i prawie wszędzie to leci w telewizjach kodowanych - w Anglii w Sky Movies, a w Czechach, na Słowacji, w Rumunii i na Węgrzech w HBO. Chyba tylko w krajach rozwijających się jak Kazachstan leci to w ogólnodostępnej tv. Niemcy i Austria są wyjątkami, bo dają to w szeroko dostępnym Pro7, który jest na satelicie i w DVB-T. Nie wiem, czy Niemcy mają jakieś płatne kanały filmowe jak HBO czy C+. No i rynek reklamowy u Germańców jest bardziej rozwinięty, reklam mają jeszcze więcej niż my.Adam pisze:u nas oskary tylko w c+, niech się cmokną
http://www.filmweb.pl/news/Transmisja+w ... L%2B-93191
Kiedyś próbowałem słuchać relacji radiowej w Trójce. Wyglądało to tak, że w przerwach reklamowych pojawiał się Ryszard Jaźwiński z gośćmi, a jak już coś zaczęło się na scenie, to: "Przepraszamy na chwilę, bo przed nami kolejne kategorie. Nasi słuchacze posłuchają przez 10 minut piosenek." Jak mnie to drażniło! Myślałem, że na żywca mi puszczą przemówienie zwycięzcy. Ale nic z tego! Dopiero później w serwisach puszczali fragmenty speachów. Lepiej iść spać!
Oscarowa ankieta dobiegła końca i bezapelacyjnie zwyciężył u nas Life Of Pi. Rok temu mieliśmy nosa co do Artysty, także pozostaje mieć nadzieję, że w tym będzie nie inaczej 

Sugerujesz, że ludzie głosowali na "Life Of Pi" dla jaj?Szczypior pisze:Słupki obrały dziwny kształt

Skyfall, kurwa!Mystery pisze:Oscarowa ankieta dobiegła końca i bezapelacyjnie zwyciężył u nas Life Of Pi. Rok temu mieliśmy nosa co do Artysty, także pozostaje mieć nadzieję, że w tym będzie nie inaczej

Nominacje do Saturnów:
LIFE OF PI
FRANKENWEENIE
ANNA KARENINA - WTF?!
SKYFALL
THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY
THE DARK KNIGHT RISES
LIFE OF PI
FRANKENWEENIE
ANNA KARENINA - WTF?!
SKYFALL
THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY
THE DARK KNIGHT RISES
Arnold już wysłał swoje nominacje do ampasu - Skyfall
@DavidGArnold:
I have voted for the Oscars now. Expect big wins for pee wees big adventure and flash gordon.

@DavidGArnold:
I have voted for the Oscars now. Expect big wins for pee wees big adventure and flash gordon.
NO CD = NO SALE