Już raz wystawiałem za wyższą cenę i nic z tego nie wyszło. Za 50 zł można cały BOX z albumami kupić. Więc jeden pojedynczy score z autografem za 60 zł - to akurat.Bucholc Krok pisze:Chyba za nisko wyceniłeś.Turek pisze:Obie płyty - sprzedane
SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Clash już poszedłnadszyszkownik Kilkujadek pisze:60 dyszek, to dobra cena. Teraz za tyle wystaw Clasha i biorę go od rękiTurek pisze: Więc jeden pojedynczy score z autografem za 60 zł - to akurat.

Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 12:15 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Sądząc po opóźnieniu to pewnie ktoś z duetu bladu & dziekan.Turek pisze:Clash już poszedłPrawie
Póki co czekam na przelew za niego

Nic straconego. Zapłaty nie ma - towar ciągle w ofercie.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:No to się spóźniłem. Niech dobrze służy nowemu panu

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Re: SPRZEDAM SCORY :
g
Ostatnio zmieniony ndz kwie 17, 2011 14:12 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
+50 do zajebistosci
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Mam do sprzedania "First Knight" Goldsmitha - wydanie oryginalne Epic Soundtrax z 1995 roku (wyd. USA), stan płyty: idealny -, stan poligrafii: idealny, stan pudełka: bardzo dobry +
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priva.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priva.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To ja może w tym miejscu wkleję swoje scory, które chce opchnąć:
Unstoppable
Leverage
The New Moon (tu mam jeszcze zapasową kopię w folii)
Trailerhead Saga (folia)
Merchant of Venice
Revolutionary Road
L'Incorrigible / Va Voir Maman (jakiś Delerue, którego dostałem, a który kompletnie mi nie podszedł)
Parnassus
Benjamin Button
Caddyshack
Love Happens
Armored
Slumdog Millionarie
Ninja Assassin
From Paris with Love
True Grit (Burwell)
The Bounty (nowe wydanie BSX Records)
Bronislau Kaper:
Glass Slipper
Lili
Quentin Durward
Brothers Karamazov
The Prodigal
Rozsa (tutaj negocjacje z Turkiem już prowadzę
)
Unstoppable
Leverage
The New Moon (tu mam jeszcze zapasową kopię w folii)
Trailerhead Saga (folia)
Merchant of Venice
Revolutionary Road
L'Incorrigible / Va Voir Maman (jakiś Delerue, którego dostałem, a który kompletnie mi nie podszedł)
Parnassus
Benjamin Button
Caddyshack
Love Happens
Armored
Slumdog Millionarie
Ninja Assassin
From Paris with Love
True Grit (Burwell)
The Bounty (nowe wydanie BSX Records)
Bronislau Kaper:
Glass Slipper
Lili
Quentin Durward
Brothers Karamazov
The Prodigal
Rozsa (tutaj negocjacje z Turkiem już prowadzę

Mówiłeś że masz ich 200
Może na tych promosach (w tekturkach?) jest coś ciekawego. Możesz stworzyć listę?

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
200 wyjebałem do kosza, a do opchnięcia mam tylko kilkadziesiąt (tylko tyle wartych było w ogóle zachodu by to zrobić). 
Póki co na pierwszy ogień lecą te które wyżej zaprezentowałem + jeszcze kilka nad którymi się zastanawiam intensywnie (lista zostanie opublikowana wkrótce).
A co do tych tekturek...
Mówiłem już, że tekturki, to przeszłość. Widziałem je jeszcze za czasów jak MTJ wysyłało promosy. Połowa z tego, to niestety kupa, której nie warto nawet na allegro wystawiać (bo kto kupi takiego Saber Ridera, czy Aeon Flux...).

Póki co na pierwszy ogień lecą te które wyżej zaprezentowałem + jeszcze kilka nad którymi się zastanawiam intensywnie (lista zostanie opublikowana wkrótce).
A co do tych tekturek...
Mówiłem już, że tekturki, to przeszłość. Widziałem je jeszcze za czasów jak MTJ wysyłało promosy. Połowa z tego, to niestety kupa, której nie warto nawet na allegro wystawiać (bo kto kupi takiego Saber Ridera, czy Aeon Flux...).