NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
Oglądam od ładnych paru lat regularnie galę i jeśli już jest występ artystów, to zawsze śpiewają na żywo. Nawet bym powiedział, że takie wersje skrócone lekko, zależy od roku.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skrócone to fakt. Chyba mi się pomyliło z prezenterami, gdyż pamiętam jak był Jackman to ewidentnie śpiewał z playbacku.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Chodzi Ci o ten genialny opening number, który uwielbiam? http://www.youtube.com/watch?v=Terhj8mjPwY
Nie ma szans, żeby był z playbacku, bo ruch ust się idealnie zgadza PLUS w trakcie śpiewu Jackman się śmieje w kilku miejscach spontanicznie. Więc wszystko LIVE
A to, że potrafi jednocześnie gadać, śpiewać i tańczyć - no cóż - się występuje na Broadwayu, to się potrafi
Nie ma szans, żeby był z playbacku, bo ruch ust się idealnie zgadza PLUS w trakcie śpiewu Jackman się śmieje w kilku miejscach spontanicznie. Więc wszystko LIVE

A to, że potrafi jednocześnie gadać, śpiewać i tańczyć - no cóż - się występuje na Broadwayu, to się potrafi

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak ten. OK, to może jest na żywo, ale po tym jak dałem się nabrać Beyonce jestem ostrożny w tym sprawach.
A skoro lubisz śpiewającego Jackmana to pewnie wybierzesz się na "Les Miserables"?

A skoro lubisz śpiewającego Jackmana to pewnie wybierzesz się na "Les Miserables"?
A w "Les Miserables" to tragicznie śpiewa z paroma wyjątkami, ale najgorszy to był Russell Crowe, ten to już w ogóle nie wiem co tam robił 

Jackman nie śpiewa jakoś genialnie, ale pamiętam jakie na mnie wrażenie wywarł pomysł śpiewanego rozpoczęcia tamtej nocy oscarowej
I jeszcze Anka Hathawayówna, do której zwrócił się "Oh, Nixon"
Widzicie jak w Hollywood spodobały jej zdolności wokalne, że wkrótce sama (dosłownie) poprowadziła Oscary, gdzie chyba też zaśpiewała, a Oscara dostanie za rolę w musicalu
Nie ma to jak konsekwencja. Aaaaaa i jedna z aktorek "uzasadniających" jej nominację przed ogłoszeniem zwycięzcy (już mi się nie chce sprawdzać) powiedziała, żeby tak trzymała dalej i rozwijała ten talent i... działa! 

Widzicie jak w Hollywood spodobały jej zdolności wokalne, że wkrótce sama (dosłownie) poprowadziła Oscary, gdzie chyba też zaśpiewała, a Oscara dostanie za rolę w musicalu

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście ja bym dał jej Oscara za rolę Catwoman, ale ucieszę się i z tego.
Jutro wypad do kina i się przekonam co i jak. I mam nadzieję, że nie zawiodę Marka, który oczekuje, że po seansie powiem coś kontrowersyjnego, albo głupiego.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Mi też coś szwankowało w Jackmanie z Nędzników, wydaje mi się, że to nie tyle jego zdolności wokalne (bo ma niezłe), co repertuar, który miał do zaśpiewania - chyba nie do końca mu leżał, a część jego piosenek nie była jakimiś chwytliwymi hiciorami. Generalnie to Hugh mnie wokalnie zawiódł, choć jako aktor zagrał przednio.
Wyglądało jakby on sam też tego nie wiedziałTemplar pisze:najgorszy to był Russell Crowe, ten to już w ogóle nie wiem co tam robił

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ile minutMystery pisze: a Hathway to może z 10 minut i już w połowie filmu nic się o niej pamięta

Tegoroczne wspólne zdjęcie nominowanych do Oscara, są i kompozytorzy, choć nie wszyscy:
http://www-deadline-com.vimg.net/wp-con ... 013757.jpg
http://www-deadline-com.vimg.net/wp-con ... 013757.jpg
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jest Desplat, Newman i Danna. Williamsa i Marianelliego nie wykryłem. Chyba ich nie ma.
Williamsa nie ma, bo ktoś musiał zrobić zdjęciehp_gof pisze:Jest Desplat, Newman i Danna. Williamsa i Marianelliego nie wykryłem. Chyba ich nie ma.