HANS ZIMMER & LORNE BALFE CRYSIS 2 VG

Czasem zdarza się, że kompozytorzy ścieżek dżwiękowych poza swą działalnością filmową są również autorami projektów związanych ze światem gier komputerowych. W tym dziale można podyskutować właśnie o tych "niesoundtrackowych" dokonaniach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wurger
Kserujący nuty

Re: HANS ZIMMER & LORNE BALFE CRYSIS 2 VG

#46 Post autor: Wurger » wt maja 24, 2011 16:41 pm

Pokemon pisze:Jeden z najlepszych score'ów w klimatach RCP ever. Pewnie dlatego, że nie pisany przez chłopaków z RCP;). Zaskakująco dojrzały, masywny, przemyślany soundtrack. A temat Zimmera i Balfe na 5 z plusem (plus miażdżący, naprawdę fenomenalny Epilogue). Naprawdę solidny kawał muzyki, na tyle dobry, że długość albumu jawi się jako zaleta (ponad 90 minut). Warto się zapoznać z tą muzyką. Dodam, ze sam jestem zaskoczony tym, jak bardzo mi sie ten album podoba, gdyż raczej nie jestem fanem tego typu brzmień.
No to muszę go wreszcie kupic :D
Zreszta ostatnio La la mnie zaskoczyła z serwisem :D Przez pomyłkę cofnęli mi zamówienie na box Moh i oddali kase.Kiedy im o tym napisalem to koleja przesyke miałem już gratis :D

Templar

#47 Post autor: Templar » pn gru 03, 2012 21:57 pm

W trójce kompozytorem będzie chyba tylko Borislav Slavov (który skomponował większość kawałków w dwójce), no i ma być też score wydany, ale nie wiem czy będzie CD. Jak pojawi się więcej szczegółów to się temat założy :P A jak ktoś planuje zagrać na PC, to EA podało wymagania:

Obrazek

Grubo :mrgreen:

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#48 Post autor: Paweł Stroiński » pn gru 03, 2012 22:07 pm

Co do dwójki, Hans spłodził niezgorszy temacik, najlepsza rzecz, jaką wymyślił w 2011 roku. Wyższy średniak, ale i tak 3 razy lepsze od Sherlocka i Piratów 4.

Razem wziętych.

ODPOWIEDZ