To też niewiele daje. Jeżeli bowiem w sieci jest screen podobny, to Google i tak to znajdzie. Może się pomylić, co do zawartości ale film wytypuje.Koper pisze:Dlatego nie ma sensu wklejać obrazków znalezionych na necie. Lepiej coś samemu print screenować z filmu i już Templar będzie miał problem.
Jakie to...? cyckozagadka (nie dla Bucholca)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Jakie to...? cyckozagadka (nie dla Bucholca)

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To prawda, dlatego parę razy Templarowi się udało z moimi screenami 
Ale parę razy go pokonałem i mu google nie pomogło.
Niedługo zrobią wyszukiwarkę muzyki i konkurs z klipami też nie będzie miał sensu
Ale parę razy go pokonałem i mu google nie pomogło.
Niedługo zrobią wyszukiwarkę muzyki i konkurs z klipami też nie będzie miał sensu
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Ej no ja z Google nie korzystam, a co do tych Luster, to po pierwsze widziałem go, po drugie on miał więcej reklam niż chyba Avatar, rok temu każdy Empik, Saturn i MM był zawalony jego plakatami i nawet Filmweb miał przez kilka w dni w tle reklamę. Sorry Wawrzek, ale większość twoich zagadek to jest z filmów, które normalnie lecą na Polsacie, Koper to daje głównie jakieś kino europejskie albo azjatyckie, którego prawie nikt u nas nie puszcza i którego jakimś wielkim fanem też nie jestem 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Policzyłem i zaledwie trzy czy cztery moje zagadki pochodziły z filmów amerykańskich, z czego dwóch, które poszły od razu na DVD i zaliczają się do kina klasy Z. Więc albo ja mam za dużo pecha, że akurat takie filmy lecą na Polsacie, albo Ty za dużo szczęścia, że akurat na nie trafiasz.Templar pisze:Sorry Wawrzek, ale większość twoich zagadek to jest z filmów, które normalnie lecą na Polsacie, Koper to daje głównie jakieś kino europejskie albo azjatyckie, którego prawie nikt u nas nie puszcza i którego jakimś wielkim fanem też nie jestem
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
No i 3 odgadłem ja + jeszcze zagadka z Angie Cepedą, która jakoś trudna nie była, no i jeszcze za 5 pkt Sharon Stone od Wojtka, a reszta dzięki podpowiedziomWawrzyniec pisze:Policzyłem i zaledwie trzy czy cztery moje zagadki pochodziły z filmów amerykańskich, z czego dwóch, które poszły od razu na DVD i zaliczają się do kina klasy Z. Więc albo ja mam za dużo pecha, że akurat takie filmy lecą na Polsacie, albo Ty za dużo szczęścia, że akurat na nie trafiasz.Coś jednak jest na rzeczy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobra już, niech Wojtek zadaje 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Ja bym chciał, ale ja 20 minut temu wrzuciłem zdjecie na wrzute i wciaz sie przetwarza 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Thursday - Paulina Porizkova
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Kolejna rzecz, którą można było znaleźć na grafikach Google. Mówię wam. Ten konkurs jest bez sensu 

I dla tego nie biorę w nim udziału, ale nie chciałem nic pisać, by nie psuć zabawy, ale widzę, że Goska już z googlami wypalił
Mimo, wszystko zawsze można sobie nieco popatrzeć
A ta poprzednia zagadka powinna zostać anulowana - co to za cyckozagadka bez cycek 
-
Templar
Gdzie jest ta wyszukiwarka Google? Bo coś jej nie widzę 
- Wojteł
- John Williams
Regulamin mówi, że ma być na gość, a że u pani Paulinki dupsztal jest bardziej reprezentacyjny od cycków, to wstawiłem screen uwypuklający jej największe zalety 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara