Ha ha. W sumie jeżeli chodzi o serial w temacie o "Hannibalu" i tak udało Wam się przekroczyć tę barierę w zupełnie drugą stronę.Adam pisze:no chyba że Ty we wszystkich tematach w których bierzesz udział dyskutujesz zawsze tylko i wyłącznie o muzyce a nie o filmie czy serialu, to rozumiem oburzenie
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
#WinaHansa #IStandByDaenerys
tylko że ja tego tematu nie założyłem i od razu napisałem pytanie po wuja jak tam muzy nie ma w ogóle.
NO CD = NO SALE
a mi sie chce smiac z ciebie, szczegolnie jak wrzucasz jakies linki o wrozbicie w temacie Star TrekaKaonashi pisze: Agent podbija temat jak tylko potrafi. Aż trudno tego nie wyśmiać.
Czy w domenie publicznej mozna juz dostac Complete Score (lub Recording Session) Skyfall (nie liczac niepelnego FYC) ?
nie ma, jak będzie dam znać, a trzymam rękę na pulsie 
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie jest to tak straszne, jak by się wydawało. Incepcję lubisz, prawda?
- lis23
Lubię, ale znając obecny trend u Zimmera to głównego motywu Bonda raczej już by nie byłoPaweł Stroiński pisze:Nie jest to tak straszne, jak by się wydawało. Incepcję lubisz, prawda?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Michael Caine jako Q? ...lis23 pisze: Zimmer w Bondzie? ...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Pewnie uznałby, że jest zbyt wesoły. Obstawiam, że tematem Bonda byłby wystrzał z pistoletu albo coś w ten deseń.lis23 pisze:Lubię, ale znając obecny trend u Zimmera to głównego motywu Bonda raczej już by nie byłoPaweł Stroiński pisze:Nie jest to tak straszne, jak by się wydawało. Incepcję lubisz, prawda?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Co ty, fanboj Barry'ego by coś takiego odstawił?!lis23 pisze:Lubię, ale znając obecny trend u Zimmera to głównego motywu Bonda raczej już by nie byłoPaweł Stroiński pisze:Nie jest to tak straszne, jak by się wydawało. Incepcję lubisz, prawda?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nie wiem o czym mowa, ale napisałem milion postów wcześniej, że następnego Bonda zrobi Hansu, Jackowski się wygadał 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tak, tylko mam banalne pytanie, które mi bardzo mocno potwierdzi Adam, ale chyba mogę je zadać trochę inaczej niż on:
Czy Broccolowie są bardzo zdesperowani, by dostać Nolana? Bo na Mendesie im tak zależało, że prawo zatrudnienia Newmana zapisali mu w kontrakcie. Pytanie więc brzmi, czy na Nolanie im aż tak zależy, by pozwolić mu na wepchnięcie do projektu Hansa.
Nolan ma o tyle fajnie, że prawdą jest, że zawsze marzył o wyreżyserowaniu Bonda (kto nie marzył - Spielberg się swojego czasu przecież chciał wkręcić, póki nie przyszedł do niego jego kumpel o inicjałach GL i nie "zaproponował czegoś lepszego", czyli Indiany Jonesa). To tak, jakby ktoś mi dał na przykład nakręcić adaptację Stąd do wieczności Jonesa
Czy Broccolowie są bardzo zdesperowani, by dostać Nolana? Bo na Mendesie im tak zależało, że prawo zatrudnienia Newmana zapisali mu w kontrakcie. Pytanie więc brzmi, czy na Nolanie im aż tak zależy, by pozwolić mu na wepchnięcie do projektu Hansa.
Nolan ma o tyle fajnie, że prawdą jest, że zawsze marzył o wyreżyserowaniu Bonda (kto nie marzył - Spielberg się swojego czasu przecież chciał wkręcić, póki nie przyszedł do niego jego kumpel o inicjałach GL i nie "zaproponował czegoś lepszego", czyli Indiany Jonesa). To tak, jakby ktoś mi dał na przykład nakręcić adaptację Stąd do wieczności Jonesa
-
Templar
Jak będzie Nolan to będzie to świetna wiadomość, już wiele razy wspominałem, że on idealnie by się nadawał do Bonda. A jako Q to Morgan Freeman
Choć i tak raczej na pewno pozostaną ci sami aktorzy co w Skyfall, niezależnie od tego kto będzie reżyserem.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jeśli będzie bardzo chciał, to Hardy'ego weźmie... na czarny charakter. Pomijając Bane'a, trochę się ich Tom w karierze nagrał 
- lis23
A ja, podziękuję, drugiego TDKR ( filmu ) nie chcę.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John