LECH POZNAŃ czyli jak zdobyc mistrza i walczyc w pucharach!!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To że odejdzie Lewandowski to był pewnik i naturalna kolej rzeczy - co się ma marnować w polskiej lidze. Transfer Wichniarka to nie jest zły pomysł, nic nie kosztuje, a jego doświadczenie na pewno się przyda. Tschibamba? Cóż, słabo znam kolesia, w meczu ze Spartą nic nie zdążył pokazać. Te transfery nie są złe, tylko, że... ich jest za mało! Lech powinien dokupić przynajmniej jednego obrońcę i dwóch pomocników. Bo potem nie ma nikogo na zmiany i śmieszny Stilic musi grać niemal cały mecz, mimo że gra gorzej niż źle.dziekan pisze:Wiecie dlaczego polska pilka jest zalosna?
Lech sprzedal za niezle pieniadze swojego najlepszego pilkarza i w zamian sprowadzil emeryta i Tschibambe z Arki Gdynia![]()
Żałosne![]()
Gdzie są do kurwy te obiecane wielkie transfery?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Czesc Koper to ja dziekanKoper pisze:To że odejdzie Lewandowski to był pewnik i naturalna kolej rzeczy - co się ma marnować w polskiej lidze. Transfer Wichniarka to nie jest zły pomysł, nic nie kosztuje, a jego doświadczenie na pewno się przyda. Tschibamba? Cóż, słabo znam kolesia, w meczu ze Spartą nic nie zdążył pokazać. Te transfery nie są złe, tylko, że... ich jest za mało! Lech powinien dokupić przynajmniej jednego obrońcę i dwóch pomocników. Bo potem nie ma nikogo na zmiany i śmieszny Stilic musi grać niemal cały mecz, mimo że gra gorzej niż źle.dziekan pisze:Wiecie dlaczego polska pilka jest zalosna?
Lech sprzedal za niezle pieniadze swojego najlepszego pilkarza i w zamian sprowadzil emeryta i Tschibambe z Arki Gdynia![]()
Żałosne![]()
Gdzie są do kurwy te obiecane wielkie transfery?

Czemu zawiesiles moje konto

I przestan mi gadac takie bzdury,że transfer Wichniarka to dobry pomysl bo on nadaje sie na polską lige ale nie na europejskie puchary

Gdzie ogladales mecz ze Spartą Praga?
Masz dekoder Polsatu?

Szacun

bladu20 pisze:Czesc Koper to ja dziekan![]()
Czemu zawiesiles moje konto

http://www.youtube.com/watch?v=1hbtJJWm1FA
#FUCKVINYL
A ja za to mam podpis HGWAdam Krysiński pisze:bladu20 pisze:Czesc Koper to ja dziekan![]()
Czemu zawiesiles moje konto![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1hbtJJWm1FA