Pewność że to dodruki będzie jak minie rok-dwa od premiery, jak z Alladynem 2CD.
Zresztą... who cares ?!

W 2073 to wiesz gdzie ja najprawdopodobnie bede
Następny krok będzie taki sam jak z Alladynem, który co miesiąc znika - swoją droga, kilkakrotnie lepsza sprzedawalność niż Indiana - czyli wrzucanie po kilkadziesiąt sztuk i znów, strona znika, by po paru dniach/tygodniach się pojawić.
Co prawda jesteś chyba jedyna osobą spoza Disney Music Emporium, która ma te informacje, bo DME nie dzieli się takimi wynikami (chyba ze gdzieś to zrobił), ale w sumie nie dziwota. Oryginalny soundtrack z Alladyna w samych Stanach zszedl w 3 milionach egz. To się na pewno świetnie sprzedaje nawet w takim sklepiku wśród wszelkiej maści bajkowych hardorowców czy psychofanów Menkena.
Ostatni rzut byl przez dobę.
Again, nawet jesli aktywnych jest kilkaset "fanbojow" z JWfan i FSM, to 30 razy wiecej "fanbojow" Williamsa regularnie te fora czyta, nigdy sie na nich nie rejestrując. Wiec nie sprowadzajmy zainteresowania tym wydaniem do kilkuset osob. A co do tego, że płyta by sie nieporównywalnie lepiej sprzedala, gdyby wydal ja np Universal Music, nie ma oczywiście żadnych wątpliwości.
Jasne, ale to też nie dziala tak, że jedna płyta CD ma przelicznik na jednego fanboya.Wawrzyniec pisze: ↑ndz sie 27, 2023 17:12 pmAle to też nie działa tak, że 1 Fanboy Johna Williamsa ma przelicznik 1 płyty CD.
Ja np. za późno tutaj zaglądnąłem (nauczka na przyszłość, aby więcej czasu spędzać na forum) i znowu nie udało mi się kupić tego CD.
I wiadomo mam cztery płyty z poprzednich i część i to nie byle siakiś sobie kompozytor, a JOHN WILLIAMS!!! Tyle, że tak analizując to w sumie ta plyta miałaby by bardziej funkcję dekoracji. Tak jak kupuje się figurki kolekcjonerskie i nigdy nie wyciąga je z opakowania i pięknie zafoliowane leżą na półce. Nie ma już wiele czytników CD w nowoczesnych sprzętach. CD sobie w aucie na posłucham. A i tak więcej słucham teraz przez Spotify czy iTunes. A na Vinyle się raczej nie przerzucę, chyba że mój organizm zacznie wydalać pieniądze.